Lisenssit ja vakuutukset 2018, tilannepäivitys

 

 

 

Kilpailulisenssit 2018

 

Kaikki uudet 2018 lisenssitilaukset tehdään SuomiSportissa. Jäsenseuran kautta lisenssiä ei siis voi enää hankkia.

Järjestelmät eivät vieläkään ole täysin valmiit. Odotamme vielä jäsenmyynnin aloittamista ja sitä edeltäen

  1. Maksuturvan toimittavan käyttöön sähköisen sopimuspohjan, jonka myötä jokainen seura pääsee laatimaan kahdenvälisen sopimuksen heidän kanssaan myynnin aloittamiseksi.
  2. SuomiSportiin valmistuvan ominaisuuden ”pakollinen seurajäsenyys”, eli ilman SuomiSportin rekisterissä näkyvää seurajäsenyyttä et pääse hankkimaan kilpailulisenssiä.

Ellei lisenssille ole akuuttia tarvetta, pyydämme hankkimaan lisenssin vasta seurojen jäsenmyynnin avautuessa SuomiSportissa. Kun lunastat kerralla SuomiSportissa ensin seurajäsenyyden ja sen jälkeen lisenssin, saat tietosi varmimmin ajantasaisina järjestelmiin.

Nyt siirtymävaiheessa pelkän kilpailulisenssin lunastavat: toimita SuomiSportin rekisteröitymisen yhteydessä saamasi Sportti-id seurasi jäsenvastaavan tietoon. Lisenssi- ja jäsentiedot yhdistetään jälkikäteisesti. Tämä edellyttää manuaalisia työvaiheita ja katkos lisenssin voimassaolossa on mahdollinen.

 

Lisätietoja seuran perusjäsenille, kilpapelaajille, seuran jäsenvastaaville sekä kilpailunjärjestäjille löytyy SuomiSport -tiedotteessa.

Valitettavasti meillä ei edelleenkään tiedossa ajankohtaa järjestelmien valmistumiselle.

 

 

Vakuutus 2018

 

Olemme neuvotelleet OP Pohjolan kanssa uuden sopimuksen kalenterivuodelle 2018. Sporttiturva -vakuutuksen hinta nousee noin 40 euroon. Vakuutus tulee hankittavaksi SuomiSportissa lisenssin oston yhteydessä sekä erikseen omana tuotteenaan mahdollisimman pian.

 

 

Kilpailukausi alkaa Kisakoneessa ennen Metrixiin siirtymistä

 

Kisakoneessa järjestetään 2018 alkuvuoden kilpailut.

Järjestelmien viivästymisen takia Kisakoneessa pääsee ilmoittautumaan mukaan alkuvuoden kilpailuun 2017 lisenssillä, mutta se ei oikeuta kilpailemaan.

1.1.2018 lukien Kisakoneessa järjestettävään kilpailuun osallistuakseen tulee siis olla kilpailuhetkellä voimassa oleva kilpailulisenssi. Ellei lisenssille ole akuuttia tarvetta, pyydämme hankkimaan lisenssin vasta seurojen jäsenmyynnin avautuessa SuomiSportissa. Kun lunastat kerralla SuomiSportissa ensin seurajäsenyyden ja sen jälkeen lisenssin, saat tietosi varmimmin ajantasaisina järjestelmiin.

Metrix tarkastaa aikanaan sekä kilpailulisenssin että seuran jäsenyyden voimassaolon SuomiSportin rekisteristä.

 

Ilmoitamme 15.1. mennessä, julkaistaanko helmikuun kilpailut Kisakoneessa vai uudella Metrix-alustalla.

 

-SFL