Aluekouluttajat

SFL:n aluekouluttajat vastaavat Ohjaaja 1 -koulutukseen sisältyvän kenttäpäivän järjestämisestä.

SLF:n aluekouluttajat ovat liiton auditoimia frisbeegolfin ohjaajia. Aluekouluttajat vastaavat SFL:n Ohjaaja 1 -koulutuksen kenttäpäivien organisoinnista ja koulutettavien ohjaamisesta.

Aluekouluttajat

Jos sinulla on toiveena osallistua kenttäpäivälle, ota rohkeasti yhteyttä lähimpään aluekouluttajaan! 

Markus Brandt, Etelä-Savo, laitmark@gmail.com

Frisbeegolfharrastus alkoi vuonna 2015, minkä jälkeen olen toiminut vuosi vuodelta enemmän lajin parissa. Viime vuosina olen ollut järjestämässä yrityksille suunnattuja frisbeegolfin virkistyspäiviä, koululaisten lajitutustumisia, frisbeegolfkerhoja, viikkareita, PDGA-liigoja sekä liiton alaisia kilpailuita. Viimeisimpänä mukaan on nyt tullut aluekouluttajan hommat. Kilpapelaamista jatkan edelleen. Frisbeegolfissa kiehtoo se, että lähes aina löytyy kehittämisen kohtia, joita hioa vielä paremmaksi. Päivätyötäni teen liikuntasihteerinä Kangasniemen kunnassa, Etelä-Savossa. Koulutukseltani olen liikunnan ja vapaa-ajan ohjaaja AMK. Syvennyin opinnoissani valmentamiseen. Eri lajien ja liikuntamuotojen ohjaamista sekä valmentamista olen tehnyt vuodesta 1997 alkaen.

Jouni Kallio, Keski-Suomi, jouni.kallio@frisbeegolfliitto.fi

Olen juniorivastaavana Jyväskylän liittokiekkoilijoissa, jonka viikoittaisessa toiminnassa on mukana lähes 150 lasta ja nuorta. Haluan edistää junnujen mahdollisuuksia saada frisbeegolfista hauska harrastus, jonka parissa kehittyvät lajitaitojen lisäksi niin kunto kuin motoriset perustaidotkin. Sillä ajatuksella olen ollut liiton hallituksen juniorivastaavana kehittämässä sekä junnufriba.fi-sivustoa että aluekoulutuksen sisältöjä. Toiveenani on jakaa omia kokemuksiani muiden junnuliikuttajien hyödyksi ja oppia siinä samalla itsekin uutta. Koulutukseltani olen Liikuntatieteiden tohtori.

Leevi Koskenniemi, Etelä-Karjala, theleevi98@gmail.com

Henry Liukkonen, Päijät-Häme, henkka_tbhitmos@yahoo.com

Olen 41-vuotias urheilijanuori Heinolasta. Oma lajitaustani löytyy jalkapallon puolelta. Jalkapalloa (ja futsalia) ehdin pelailla yli 30-vuotta ja toimin lajeissa myös valmentajana. Frisbeegolfin löysin asuessani Turussa 2000-luvun lopussa. Ensimmäisen kisani pelasin 2011 ja muutama vuosi myöhemmin laji vei lopullisesti mennessään. Vyölle on kertynyt 74 virallista frisbeegolfkisaa, kolme kesää frisbeegolfvalmennuksia ja tällä kaudella minut voi nähdä mm. kilpailujohtajana Lahden SM-kisoissa. Törmäillään radoilla!

Eetu Salovaara, Uusimaa, Eetu.Salovaara@humak.fi

Olen pelannut frisbeegolfia yli 10 vuoden ajan ja korona-aikana löysin rakkaaseen lajiin aivan uuden kipinän. Minulla on aito halu kasvattaa lajia ja tällä hetkellä teen sitä osaltani nimenomaan kouluttaen uusia ohjaajia ja ohjaten erilaista toimintaa omassa seurassani. Ohjaamis- ja kouluttamiskokemusta minulta löytyy useamman vuoden ajalta salibandyn puolelta. Nähdään koulutuksissa!

Toiveena aluekouluttajana toimiminen?

SFL:n tavoitteena on kouluttaa jokaiselle Suomen alueelle oma aluekouluttaja.

Aluekouluttajana toimiminen edellyttää Ohjaaja 1- koulutuksen suorittamista, kokemusta frisbeegolfin ohjaamisesta sekä sitoutumista toimimaan omalla alueellaan kouluttajana.

Kenttäpäivien järjestämisestä maksetaan aluekouluttajalle korvaus.

Jos olet kiinnostunut aluekouluttajan tehtävästä, ota yhteyttä liiton koulutus- ja nuorisokoordinaattoriin: leo.piironen@frisbeegolfliitto.fi