Jäsenpalvelut ja -edut

Tuplaturva-vakuutus

Tuplaturva sisältää liikunnan toiminnanvastuuvakuutuksen sekä vapaaehtoistyön tapaturmavakuutuksen. Vakuutettuina ovat mukaan liittyneet lajiliitot ja niiden piirit, alueet ja jäsenseurat. 

Lisätietoja Tuplaturva-vakuutuksesta Olympiakomitean sivuilla.

Musiikin julkinen esittäminen

SFL on mukana Olympiakomitean, Teoston ja Gramexin sopimuksessa musiikin julkisesta esittämisestä. Sopimuksessa mukana oleminen antaa liitolle ja sen jäsenseuroille oikeuden käyttää musiikkia järjestämässään liikunta-ja urheilutoiminnassa (esimerkiksi kilpailuissa, harjoituksissa, kilpailu-ja harjoitusalueella sekä liikunta-ja urheilutapahtumissa) sekä pienimuotoisissa oheistapahtumissa (esimerkiksi myyjäisissä, juhlissa ja illanvietoissa, näytöksissä sekä leiritilaisuuksissa).

Lisätietoja Olympiakomitean sivuilla. 

SuomiSport-tuki

Liitto otti loppuvuodesta 2017 käyttöön suomalaisen urheiluyhteisön Suomisport-palvelun. Palvelu toimii kilpailulisenssien, frisbeegolfin Sporttiturva-vakuutusten sekä liiton ja sen jäsenseurojen jäsenrekisterialustana. Apua, tukea ja vinkkejä Suomisportin käyttöön niin seuran kuin pelaajankin näkökulmasta löytyy Suomisport-tukisivustoltamme.

Suomisport-tukimateriaalit on koottu sivulle Suomisport-ohjeet.

Viestintäpalvelut

Liitolla on käytössään ePressi-tiedotepalvelu, jonka avulla liiton ja jäsenseurojen tiedotteita voidaan lähettää eteenpäin itse rajatulla levikillä. Mikäli haluat hyödyntää liiton ePressi-palvelua jäsenseuranne mediatiedotuksessa, ota yhteyttä liiton järjestösihteeriin.

Materiaalipankki ja koulutukset

Frisbeegolfliiton seuraväki kokoontuu vuosittain lokakuussa yhteen viettämään seuratoiminnan kehittämispäiviä, Liitopäiviä. Liitopäivien yhteydessä järjestetään myös liiton syyskokous, jossa tehdään päätöksiä seuraavan vuoden toiminnasta.

Tukimateriaaleja seuratoimintaan

Aluevastaavatoiminta

SFL:n aluevastaavien tehtävänä on tukea seura- ja kilpailutoimintaa sekä edistää seurojen välistä yhteistyötä.

Tutustu aluevastaaviin täällä.