Ohjaajakurssit

Onko teidän seurassanne innokkaita frisbeegolfareita, jotka haluaisivat suorittaa ohjaajakurssin?

Uudistettu Ohjaaja 1 -kurssi

Suomen frisbeegolfliitto on uudistamassa Ohjaaja 1 -koulutusta. Koulutus suuntautuu erityisesti lasten ja nuorten ohjaamiseen. 

Ohjaaja 1- kurssi tulee koostumaan täysin uudesta verkkokoulutusosuudesta ja yhden päivän kestävästä lähiopetuksesta. Verkkokoulutus tulee olemaan kaikille avoin. 

Ohjaaja 1 -kurssista tiedotetaan tarkemmin toukokuun 2022 aikana.

Lue aiheesta julkaistu uutinen (5.5.2022).

 

Suomen frisbeegolfliiton koulutusjaosto, Suomen frisbeegolfkouluttajat (SFK) järjestää vuosittain ohjaajakursseja kysynnän perusteella.

Kuka vetää frisbeegolfohjaajakoulutuksia?

Kursseja vetävät nimetyt aluevalmentajat Sami Poimala, Erno Väyrynen, Juho Rantalaiho, Jenni Eskelinen ja Leo Piironen.

Kuka voi osallistua koulutukseen?

Frisbeegolfohjaaja 1 -kurssille voi osallistua kuka tahansa joka ymmärtää lajin perusteet ja jolla on kokemusta frisbeegolfin pelaamisesta. Huomio: Ohjaaja-kurssien ikäraja on 15 vuotta.

Kuinka kauan koulutus kestää ja mitä se sisältää?

Kurssin kesto on kaksi lähiopetuspäivää, joiden lisäksi tehdään kotitehtävä ja sääntökoe. Koulutuksen sisällöstä on kerrottu tarkemmin kohdassa koulutusjärjestelmä.

Paljonko koulutus maksaa?

Näet hinnan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssin hinta sisältää koulutustilan ja radan käytön, sekä koulutusmateriaalin.

Ruokailut ja majoitus eivät sisälly kurssin perushintaan, ellei järjestävä taho ole erikseen niin sopinut. Koulutuspaikasta riippuen saatetaan tarjota valmiiksi neuvoteltuja majoitus- ja ateriapaketteja. Vaihtoehdoista kerrotaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Mitä saan koulutuksesta?

Frisbeegolfohjaaja 1 -kurssin suorittamalla saat pätevyyden suunnitella ja vetää frisbeegolfin intro- ja peruskursseja.

Suorittamalla kaikki kurssiin liittyvät osiot hyväksytysti, sinut sertifioidaan SFK:n viralliseksi frisbeegolfohjaajaksi ja voit käyttää sertifikaattia järjestämiesi intro- ja peruskurssien mainonnassa ja markkinoinnissa.

SFK ylläpitää listaa kurssin käyneistä henkilöistä ja sertifioidut ohjaajat saavat halutessaan yhteystietonsa näkyviin jaoston sivuille.

Ohjaaja-kurssin järjestämiseksi tarvitaan:

  • Minimissään kahdeksan (8) osallistujaa
  • Luokka tai joku muu tila jossa pitää luento-osuus
  • Avoin kenttä (Kurssin harjoitteita varten)
  • Frisbeegolfkoreja tai frisbeegolfkenttä (Harjoitteet, säännöt ja pelin kulku)

Kurssien järjestäminen

Mikäli teillä on intoa ja tarvetta kurssille, voitte ottaa yhteyttä SFK:n kurssivastaavaan Leo Piiroseen (leo.piironen@frisbeegolfliitto.fi)

Seuraavat kurssit päivitetään tälle sivulle sitä mukaan, kun kurssiaikataulut vahvistuvat.