Ennakkokatsaus 35/2024: Prodigy Disc Pro Tour jatkuu Tampereella

Prodigy Disc Pro Tour jatkuu Tampereella

Kotimaan ammattilaiskiertue Prodigy Disc Pro Tour jatkuu 30.8.-1.9. Tampereella. Tampere Disc Golf Centerillä käytävä kilpailu tarjoaa pelaajille mahdollisuuden haastaa European Openissa pelatun radan uudemman kerran tällä kaudella. Rata on tuttu myös 2018 vuoden SM-kilpailuista sekä aiemmilta vuosilta Pro Tourin vakiopysäkkinä.

Kiertueen tilanne Tampereelle lähdettäessä

Pro Tourin kiertuepisteissä avoimen luokan kärjessä Onni Arminen. Arminen on aloittanut vahvasti, ottaen ensimmäisessä osakilpailussa Jämijärvellä toisen sijaan ja heti perään Oulun osakilpailun voiton. Toisena pisteissä on Lenni Kemppainen, joka on sijoittunut aiemmissa osakilpailuissa kärkikolmikkoon.

Kolmannen ja neljännen sijan ero on vain yksi piste, kun Aapo Karhi sekä Daniel Davidsson ovat kamppailleet rinta rinnan aiemmissa osakilpailuissa.

Naisten luokan osalta kärkipaikkaa pitää Iida Lehtomäki. Lehtomäki nappasi voiton Jämijärven osakilpailussa sekä sijoittui kolmanneksi Oulussa. Kiertuepisteissä toisena oleva Hannele Määttä kilpailee myöskin Tampereella. Määttä voitti Oulun osakilpailun, kiertuepisteiden kärkikaksikolla on molemmilla alla yhdet voitot.

Kilpailu alkaa 30.8. klo 09:00. Katsojilla on kilpailuun vapaa pääsy.

Kilpailuseuranta ja tiedotus

Prodigy Disc Pro Tourin virallisena tiedottajan toimii tänä vuonna Frisbeegolfmedia. Frisbeegolfmedia tarjoaa ajankohtaisia tietoja kiertueesta, niin tulosten kuin muiden aiheiden osalta. Prodigy Disc Pro Tourin uutisiin pääset suoraan tästä linkistä. Myös yleisöohjeet löytyvät Tampereen osakilpailun sivuilta.

Kilpailun tuloksia voi seurata Disc Golf Metrixistä tai PDGA Livestä. Livelähetystä tämän vuoden Prodigy Disc Pro Tourista ei ole tarjolla. Kilpailun jälkituotannosa vastaa Disc Golf Finland avoimen luokan osalta ja Aavemedia naisten luokan finaalikierroksen osalta.

Kilpailussa on mukana Disc Golf Team Finlandin pelaajia, kattavampi kilpailuennakko on tarjolla DGTF-sivuilla.

Artikkelikuva: Tommi Anttila, PDPT Tampere 2023