Paju kuudes MM-kilpailuissa Yhdysvalloissa

Seuratasolla turkulaista Frisbeegolfseura 7k:ta edustava Seppo Paju on sijoittunut upeasti jaetulle kuudennelle sijalle Jeffersonvillessä, Yhdysvalloissa 5.-9.9.2018 järjestetyissä PDGA Professional Disc Golf World Championships -MM-kilpailuissa.

Avoimen luokan (MPO) mestaruuden voitti yhdysvaltalainen Gregg Barsby kokonaisheitoin 270 (41 alle parin). Kyseessä on Barsbyn ensimmäinen MM-titteli. Jaetulle toiselle sijalle sijoittuivat yhdysvaltalaiset Paul McBeth ja Joshua Anthon tuloksella 272 heittoa (-39).

Muutama viikko sitten EM-hopeaa napannut Seppo Paju sijoittui Yhdysvalloissa upeasti kuudenneksi. Kuva: Erno Väyrynen

Kuudenneksi sijoittuneen Pajun tulos oli 277 heittoa (-34). Paju on sijoittunut MM-kilpailuissa kuudenneksi myös kerran aiemmin, vuonna 2012 Charlottessa Yhdysvalloissa.

Avoimessa luokassa kilpaili yhteensä 228 pelaajaa. Tamperelainen Ilkka Niemi sijoittui erittäin kovatasoisessa otatuksessa jaetulle sijalle 21. Niemi onnistui erityisesti kilpailun neljännellä kierroksella, jolla hän pelasi Matthew Orumin ja Eagle Wynne McMahonin kanssa koko porukan jaetun kolmanneksi parhaan kierrostuloksen 53 heitolla (-8).

Ilkka Niemi onnistui Jeffersonvillen kilpailussa hienosti. Kuva: Erno Väyrynen

Muista suomalaisista Jalle Stoor sijoittui jaetulle sijalle 26, Juhani Vainio sijalle 96 ja Arttu Sikanen sijalle 143. Stoor nappasi kilpailun toiselta kierrokselta jaetun kolmannen sijan yhden hole-in-onen sisältäneellä kierroksellaan 50 heittoa (-11).

Naisten avoimessa (FPO) Vanessa van Dyken sijoittui jaetulle sijalle 26. Kultaa voitti yhdysvaltalainen Paige Bjerkaas tuloksella 317 heittoa (+6). Mestaruuttaan puolustanut Paige Pierce sijoittui hopealle. Jessica Weese ja Sarah Hokom jakoivat kilpailun pronssisijan.