SFL palkitsee vuoden 2014 parhaat

Vuoden frisbeeurheilija 2014 on Ville Piippo

Kokenut arvokisamitalisti Ville Piippo rikkoi kaikki suomalaisen frisbeegolfin ennätykset voittamalla 18 PDGA-kilpailua kalenterivuoden aikana. Tähän jättipottiin kuuluivat kaikki suurimmat kilpailut, sillä Piippo voitti kotimaisen NBDG pro-tourin, EuroTourin, Suomen mestaruuden sekä Euroopan mestaruuden.

Ville Piippo

Vuoden tulokas 2014 on Eveliina Salonen

Eveliina tuli lajin pariin ryminällä. Naisten SM-hopea ja 16-vuotiaiden tyttöjen Suomen mestaruus kruunasivat Eveliinan upean tulokaskauden johon kuului uskomattomat 11 voittoa 14 kilpailusta.

Eveliina Salonen

Vuoden seura 2014 on Oulun Frisbeeseura

OFS järjesti Oulun seudulla esimerkillistä lajitoimintaa kaikilla tasoilla paikallisista viikkokilpailuista henkilökohtaisiin SM-kilpailuihin. OFS teki laadukasta työtä SFL:n vision tärkeillä juniorityön ja naistyön osa-alueilla, loi harrastusmahdollisuuksia ja liikutti suomalaisia.

OFS

Vuoden frisbeeteko 2014 on Suomen maajoukkueen suoritus EM-kisoissa

Geneven EM-kisat jäävät historiaan Suomen todellisena voimannäyttönä. Suomi kahmi yhteensä 8 mitalia kaikissa luokissa – näistä 4 kultaisia. Seppo Paju voitti MPO-luokan, Ville Piippo MPM-luokan, Jenni Eskelinen FPO:n ja Markku Tohni MPS:n. Lisäksi suomalaiset voittivat kisojen parigolfit näytöstyyliin ja maiden välisen yhteiskilpailun vielä suvereenimmin.