Amateur Series 2020 – Joensuun kilpailun siirto, ilmoittautumisaikatauluja

Suomen frisbeegolfliitto ry:n (SFL) Amateur Series -kisat on suunnattu amatöörien kärkitason- ja junioripelaajille. Amateur Series -kilpailuissa on jaossa paikkoja amatööri- ja junioriluokkien SM-kilpailuihin.

Muutos Joensuun karsintakilpailun ajankohtaan

SFL ja Joen Liitokiekko ovat yhteistyössä määrittäneet Joensuussa järjestettävälle Amateur Series -SM-karsintakilpailulle uuden ajankohdan. Kilpailu oli alunperin tarkoitus järjestää 16.-17.5. Koronaviruksen aiheuttaman epävarman tilanteen vuoksi kilpailua on päätetty lykätä myöhäisempään ajankohtaan. Kilpailukalenterissa uusi ajankohta on 27.-28.6.2020. 

Uusi aikataulu (SFL pidättää oikeuden muutoksiin):

Koronavirustilanteen seuraamista jatketaan. Tässä vaiheessa kilpailuiden peruutukset ovat voimassa Suomen hallituksen linjauksiin perustuen 13.5.2020 saakka. Mikäli rajoitteet jatkuvat, niiden vaikutuksista kilpailukalenteriin tiedotetaan kootusti liiton koronavirusta koskevalla infosivulla

Ilmoittautumisaikatauluja

Espoon Amateur Series -karsintakilpailun ilmoittautuminen avautuu keskiviikkona 15.4. Disc Golf Metrixissä. Muiden karsintakilpailuiden ilmoittautumisaikataulua täsmennetään myöhemmin huhtikuussa. 

Lisätietoja Amateur Series -kilpailuista.

Kuva: SFL / Marika Salmi