Haku Varalan frisbeegolfin yläkoululeiritykseen auki

Frisbeegolfin yläkoululeiritykseen Varalan Urheiluopistoon kaudelle 2024-2025 voi nyt hakea.

Valtakunnallinen yläkoululeiritys on osa Suomen Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelmaa. Yläkoululeiritys on 7-9-luokkalaisille, tavoitteellisesti urheiluun suuntautuville nuorille suunnattua leiritystoimintaa. 

Yläkoululeiritys sisältää kokonaisvaltaisen ohjelman urheilijana urheilijaksi kasvamisen polulla sekä urheiluopiston osaamisen hyödyntämistä laji- ja ominaisuusharjoittelussa. Leirityksen painopisteenä ovat elämänhallintataidot (mm. ravinto, lepo, uni, koulu, psyykkinen valmennus ja ajan hallinta).

Varalan Urheiluopisto toteuttaa frisbeegolfin lajiryhmälle neljä leiriä lukuvuoden 2024–2025 aikana. 

Leiriviikot 2024-2025

1. leiri 30.9.-3.10.2024

2. leiri 18.-21.11.2024

3. leiri 10.-13.2.2025

4. leiri 19.-22.5.2025

Hinta kaudella 2024-2025

Varalan leirin hinta 310 €/leiri. Hinnat sisältävät täysihoidon, valmennuksen ja ohjauksen sekä yövalvonnan.

Lisäksi materiaalimaksu 20 € / lukuvuosi.

Harjoittelu

Leirin jokaisena päivänä on varattu reilusti aikaa koulutehtävien tekemiseen. Samalla nuorta kasvatetaan jo yläkouluiässä itsenäiseen opiskeluun ja vastuun ottamiseen myös opiskelujen osalta. Tällä halutaan valmistaa nuoria 2. asteen opintoihin ja mahdollisesti hakeutumiseen 2. asteen urheiluakatemiatoimintaan. Tiiviillä yhteistyöllä koulujen kanssa opiskelut eivät pääse kärsimään leiritysten takia, leirille osallistumisen ehdoton edellytys on opiskelujen hoitaminen laadukkaasti.

Elämäntaidot ovat toinen selkeä sisältökokonaisuus. Psyykkinen valmennus, ravinto, uni ja lepo ovat urheilun näkökulmasta erittäin tärkeitä osa-alueita. Myös ns. arjen hallintaa kehitetään systemaattisesti leirityksen aikana. Valtakunnallisen yhteistyön ansiosta leirityksessä on käytettävissä Suomalainen huippuosaajien verkosto myös elämäntaitojen opettamisessa.

Urheilullisen puolen kehittämisessä huomioidaan erityisesti motoristen perustaitojen monipuolinen kehittäminen, sekä fyysisten ominaisuuksien kehittäminen. Lajitaitoja opitaan pätevien lajivalmentajien johdolla päivittäin.

Hakeminen

Linkin hakulomakkeeseen ja lisäinfot hausta löydät täältä: Yläkoululeiritys – Varalan Urheiluopisto, Tampere

Lisätietoja: Leo Piironen, nuoriso- ja koulutuskoordinaattori: leo.piironen@frisbeegolfliitto.fi , 050 330 0685

 

Lue lisää SFL:n yläkoululeirityksistä: Junioritoiminta , Yläkoululeiriltä oppia urheilijan elämästä ja lajiharjoittelusta sekä uusia kavereita