Ennakkokatsaus 29/2023: European Open Nokialla, junioreiden SM-karsinta Rovaniemellä

Viikolla 29/2023 eletään yhtä suomalaisen frisbeegolfkesän mielenkiintoisimmista viikoista, kun Nokialla kilpaillaan European Open -Major-turnauksen merkeissä. Junioreiden SM-karsintakilpailut jatkuvat puolestaan Rovaniemellä.

Viikolla 29/2023 eletään yhtä suomalaisen frisbeegolfkesän mielenkiintoisimmista viikoista, kun Nokialla kilpaillaan European Open -Major-turnauksen merkeissä. Junioreiden SM-karsintakilpailut jatkuvat puolestaan Rovaniemellä.

Junioreiden SM-karsinta, Rovaniemi

Kauden toiseksi viimeinen junioreiden SM-karsinta järjestetään viikonvaihteessa 22.-23.7. Rovaniemellä, Saaritupien Frisbeegolfpuistossa. Kilpailussa on jaossa paikkoja junioreiden SM-kilpailuihin, jotka pelataan Heinolassa Kippasuon radalla 12.-13.8.2023. 

Alustavan aikataulun mukaan Rovaniemellä pelataan kaksi kierrosta väliaikalähdöillä, kumpanakin kilpailupäivänä alkaen klo 10. 

Lisätietoja, ilmoittautuneet ja tulospalvelu Disc Golf Metrixissä.

European Open

Frisbeegolfin Major-turnaus European Open pelataan Nokialla 20.-23.7.2023. Ennen yksilöturnauksen alkamista, keskiviikkona 19.7. pelattiin lisäksi Yhdysvaltojen ja Euroopan välinen joukkuekilpailu Presidents Cup, joka päättyi niukasti Yhdysvaltojen joukkueen voittoon.

Lue ennakkojuttu European Openista.

Lisätietoja: