Reilusti paras -verkkokoulutus tutustuttaa kilpailumanipulaation ilmiöihin

Osaatko sinä tunnistaa kilpailumanipulaation ilmiönä? Miten kilpailumanipulaatiotapauksiin voi puuttua ja miten niistä voi raportoida?

Osaatko sinä tunnistaa kilpailumanipulaation ilmiönä? Miten kilpailumanipulaatiotapauksiin voi puuttua ja miten niistä voi raportoida?

Urheilijoiden ja urheilutoimijoiden on tärkeää oppia tunnistamaan kilpailumanipulaatiotapaukset sekä tuntemaan omat oikeudet ja velvollisuudet. Frisbeegolfliiton kilpailumanipulaation torjunnan ohjelmassa on määritelty, millaisin toimenpitein liittotasolla pyritään ennaltaehkäisemään kilpailumanipulaatiota, sekä miten kilpailumanipulaatioepäilyissä toimitaan. 

Reilusti paras -kilpailumanipulaatiokoulutus

SUEKin luoma Reilusti paras -verkkokoulutus auttaa urheilijoita ja urheilun parissa toimivia tunnistamaan kilpailumanipulaatiota sekä tarjoaa työkaluja ilmiön kohtaamiseen. Koulutuksen avulla voit oppia uutta sekä varmistaa, että omat tietosi kilpailumanipulaation torjunnasta ovat ajantasaiset. 

Reilusti paras -verkkokoulutus löytyy samasta koulutusportaalista Puhtaasti paras -antidopingkoulutuksen kanssa. Koulutuksen suoritus kestää kokonaisuudessaan noin 30 minuuttia. Halutessaan koulutuksen suorituksen voi keskeyttää ja tallentaa sekä jatkaa myöhemmin loppuun. Pääset verkkokoulutukseen tästä linkistä. 

SFL suosittelee koulutusta kaikille urheilijoille, seurapäättäjille, kilpailunjohtajina toimiville ja muille aiheesta kiinnostuneille. Lisäksi Reilusti paras -verkkokoulutuksen suoritusta edellytetään maajoukkue- ja akatemiaurheilijoilta sekä kaikilta liiton toimihenkilöiltä ja hallituksen jäseniltä.  

Lisätietoja

Liiton kilpailumanipulaation torjunnan ohjelmaan voi tutustua täällä.

Kilpailumanipulaation torjunnan kokonaisuuden yhteyshenkilö on urheilutoimenjohtaja Tapani Aulu (tapani.aulu@frisbeegolfliitto.fi).

Kilpailumanipulaatiokoulutuksiin liittyen yhteyttä voi ottaa myös nuoriso- ja koulutuskoordinaattori Leo Piiroseen (leo.piironen@frisbeegolfliitto.fi).

Kilpailumanipulaation torjunnan ohjelman päivityksistä vastaavat urheilutoimenjohtaja Tapani Aulu (tapani.aulu@frisbeegolfliitto.fi) ja toiminnanjohtaja Anniina Ihamäki (toiminnanjohtaja@frisbeegolfliitto.fi).