Ilmoittautuminen SFL:n kiertueille ja SM-kisoihin alkanut

Ilmoittautuminen SFL:n alaisille valtakunnallisille kiertueille on alkanut ensimmäisten osakilpailuiden osalta. 

  • Prodigy Disc Pro Tourin ensimmäiseen osakilpailuun Helsinkiin voi ilmoittautua tämän viikon perjantaista lähtien. Oulun osakilpailuun ilmoittautuminen avautuu ensi viikon maanantaina. 
  • Viime viikolla avautui ilmoittautuminen SFL Masterstourin Vihdin osakilpailuun. Tammisaaren osakilpailuun voi rekisteröityä 18.5. alkaen.
  • Amatöörien SM-karsinnat Powered by Prodigy -kiertueen Turun osakilpailuun on voinut ilmoittautua maanantaista lähtien. Toissa viikolla avautui ilmoittautuminen kyseisen kiertueen Rautjärven osakilpailuun. Keravan osakilpailuun voi rekisteröityä 23.4. alkaen.
  • Junioreiden SM-karsinnat -kiertueen osakilpailuihin avautuu ilmoittautuminen tällä viikolla Kankaanpään, Karkkilan ja Ähtärin osakilpailuiden osalta. Lahden osakilpailuun voi rekisteröityä 23.4. alkaen ja Hämeenlinnan osakilpailuun puolestaan 1.5. alkaen.

SM-kilpailuiden osalta ilmoittautuminen on avattu Frisbeegolfin SM – Masterit -kilpailuun, joka järjestetään tänä vuonna Valkeakoskella 18.-21. toukokuuta. Sekaparifrisbeegolfin SM -kilpailuun Keuruulla 3.-4.6. avautuu ilmoittautuminen ensi viikon maanantaina. SM-kilpailuiden ilmoittautumisten avautumisesta uutisoidaan SM-sivustolla ja SM-somekanavilla.

SFL julkaisee viikoittain liiton uutissivustolla kisakalenterin, johon kootaan kaikkien SFL:n alaisten kilpailuiden alkavat ja käynnissä olevat ilmoittautumiset rekisteröitymislinkkeineen.