Koronaohjeistuksen päivitykset 30.4.

Uusimmat päivitykset ohjeisiin

Päivitys 30.4.2021

Tämä ohje perustuu valtioneuvoston, aluehallintoviraston ja Olympiakomitean määräyksiin, ohjeisiin ja suosituksiin.

Ohje on voimassa 15.5. asti ja sitä tarkistetaan kun tilanne edellyttää tai mahdollistaa muuttamisen.

Lue täysi ohjeistus täältä: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/

Tähän nostettu vain uusimmat muutokset:

Sanktioiduissa PDGA-liigoissa ja Women’s Global Event -kilpailuissa voi PDGA:n sääntöjen mukaan pelata ilman lisenssiä. Jos kilpailussa mahdollistetaan lisenssittömien pelaaminen, se tulkitaan kuitenkin yleisötapahtumaksi, jolloin kilpailun yhteenlaskettu pelaajamäärä ei saa ylittää paikallisten yleisötilaisuuksien kokoontumisrajoitusten maksimihenkilömäärää.

Muistutuksena, että myös pari- ja joukkuefrisbeegolfkilpailuja voi järjestää sanktioituina kilpailuina.

Ulkomaalaiset pelaajat voivat osallistua kilpailuihin Suomessa, mikäli asuvat Suomessa tai heillä on asianmukainen maahantulolupa ja he noudattavat karanteeniohjeita ja kaikkia koskettavia määräyksiä ja ohjeita.

Huom. Sote-alueet ovat nyt avanneet aikuisten ryhmäharrastustoimintaa ulkona, mutta tämä ei vielä mahdollista esimerkiksi viikkokisoja. Tällä tarkoitetaan esimerkiksi jalkapallojoukkueen yhteisiä harjoituksia. Peli-, kilpailu- ja ottelutoiminta on edelleen keskeytetty muuten kuin yleisötilaisuuden rajoihin mahtuvana.

edit: muokattu sanamuotoja