Päivitys koronarajoituksiin

SFL avaa varovaisesti kilpailutoimintaa alueellisesti. Aluehallintoviraston ohjeiden mukaisesti aluksi sallittuja ovat vain lisenssin vaativat sanktioidut kilpailut.

Poikkeusolot ovat päättymässä 28.3., mutta pandemiatilanne jatkuu huonona. Siksi kauden avaamista täysimittaisena ei voida vielä tehdä. SFL:n hallitus päätti kuitenkin siirtyä alueelliseen harkintaan, jolloin toimintaa voidaan asteittain avata kun se tehdään vastuullisesti.

SFL avaa varovaisesti kilpailutoiminnan ja yhdessä mahdollistamme askel kerrallaan kilpailujen järjestämisen ja niihin osallistumisen. On tärkeää että niin seurat, TD:t kuin pelaajat sitoutuvat raameihin.

Uusi linjaus on tehty Aluehallintoviraston ja Olympiakomitean ohjeiden mukaan ja on voimassa toistaiseksi. Täysi ohje täällä: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/

Muutokset pähkinänkuoressa:

1. Poikkeusolojen päättymisen jälkeen PDGA-kilpailujen järjestäminen on sallittua AVI:n ohjeiden mukaisesti.

2. Toistaiseksi ei järjestetä mitään sanktioimattomia kilpailuja.

3. SFL suosittelee vahvasti, että leviämisalueella ei järjestetä minkään tason frisbeegolfkilpailuja, eikä näiltä alueilta matkusteta osallistumaan oman sairaanhoitopiirin ulkopuolelle.

4. Kiihtymisvaiheen – ja perustason alueella voi järjestää sanktioituja kilpailuja kun osallistuminen vaatii kilpailulisenssin. Kilpailuihin voivat osallistua samassa sairaanhoitopiirissä pysyvästi asuvat pelaajat.

5. Kisainfoon tulee lisätä tämä kappale: ”Kisaan saa osallistua vain tämän sairaanhoitopiirin alueelta. On pelaajan vastuulla, että hän ei osallistu kilpailuun toisen sairaanhoitopiirin alueella. Tahallinen poikkeaminen säännöstä johtaa SFL:n kurinpitosääntöjen mukaiseen selvitykseen.

Tämä ohje on voimassa toistaiseksi ja sitä päivitetään kun tilanne edellyttää tai mahdollistaa muuttamisen. Ohjetta päivitetään viimeistään viikolla 15.