Amateur Series 2020 – Petäjäveden osakilpailun siirto

Suomen frisbeegolfliitto ry:n (SFL) Amateur Series -kisat on suunnattu amatöörien kärkitason- ja junioripelaajille. Amateur Series -kilpailuissa on jaossa paikkoja amatööri- ja junioriluokkien SM-kilpailuihin.

SFL ja Frisbeegolf Petäjävesi ovat yhteistyössä määrittäneet Petäjävedellä järjestettävälle Amateur Series -SM-karsintakilpailulle uuden ajankohdan. Kilpailu oli alunperin tarkoitus järjestää 6.-7.6. Koronaviruksen aiheuttaman epävarman tilanteen vuoksi kilpailua on päätetty lykätä myöhäisempään ajankohtaan. Kilpailukalenterissa uusi ajankohta on 27.-28.6.2020. 

Uusi aikataulu (SFL pidättää oikeuden muutoksiin):

Koronavirustilanteen seuraamista jatketaan. Tässä vaiheessa PDGA-kilpailuiden peruutukset/siirrot ovat voimassa Professional Disc Golf Associationin linjauksen mukaan 31.5.2020 saakka. Mikäli rajoitteet jatkuvat, niiden vaikutuksista kilpailukalenteriin tiedotetaan kootusti liiton koronavirusta koskevalla infosivulla