Amateur Series -SM-karsintakilpailuiden haku käynnissä

Amateur Series -SM-karsintakilpailuiden haku vuodelle 2020 on nyt avattu. Haku on käynnissä 16.2.2020 saakka.

Amateur Series -SM-karsintakilpailuiden haku vuodelle 2020 on nyt avattu liiton kilpailunhakulomakkeelle. Amateur Series -kilpailut on suunnattu amatöörien kärkitason- ja junioripelaajille. 

Kuva: SFL / Marika Salmi

Amateur Series -kilpailuissa on jaossa paikkoja amatööri- ja junioriluokkien SM-kilpailuihin. SM-karsintakilpailuja järjestetään vuoden aikana maksimissaan kuusi kappaletta. SM-karsintakilpailut järjestetään touko-heinäkuun aikana, ja niiden myöntämisessä huomioidaan alueellinen kattavuus. 

Amateur Series -kilpailuiden haku on käynnissä 24.1.-16.2.2019. Valinnat SM-karsintakisoiksi suorittaa SFL:n hallitus.

Amateur Series -kilpailuiden järjestämistä koskevalla sivulla on määritelty muun muassa Am Series -kilpailuissa järjestettävät luokat ja luokkakiintiöt sekä SM-osallistumisoikeuksien jakamisperusteet.

Haku auki 16.2.2019 saakka

Haku on käynnissä SFL:n kilpailunhakemuslomakkeella. Valitse lomakkeella haettavaksi kilpailuksi ”Amateur Series”. SFL:n hallitus käsittelee hakemukset hakuajan päätyttyä. 

Sopivia ajankohtia SM-karsintakilpailuina toimiville Amateur Series -kilpailuille voi tarkastella SFL:n kilpailusuunnittelukalenterista. Sopivat ajankohdat SM-karsinnoille löytyvät sarakkeesta ”Am Series” vihreällä värillä. Kilpailusuunnittelukalenterin uusimman version löydät aina tältä sivulta. 

Kilpailunhakemuslomake 2020