Ohjaaja 1 -kurssi Sipoossa 1.-2.6.2019

Sipoossa Villa Sibbellä järjestetään Ohjaaja 1 -kurssi 1.-2.6.2019 (la 1.6. klo 12-20, su 2.6. klo 9-17). Kurssin kouluttajana toimii Leo Piironen

Koulutuksen hinta on 160 € /hlö, sis. kouluttajan & materiaalit, välineet, fasiliteetit (ei sis. majoitus & ruokailu). Koulutuksen osallistujamäärä on min. 10 hlö ja max. 20 henkilöä. Koulutuksen mahtuu mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutuksen vahvistuessa saat sähköpostilla tarkemmat maksuohjeet sekä vahvistuksen koulutuksesta. 

Ruokailu toteutetaan mikäli ruokailuihin ilmoittautuu vähintään 10 henkilöä. Ruokailujen toteutuminen varmistetaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Ilmoittautuminen kurssille:

Ilmoittautuminen on avoinna 15.5. saakka tai siihen asti, kunnes koulutus on täynnä. Ilmoittautuminen tapahtuu tällä verkkolomakkeella. 

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti sähköpostilla terhi.kyto(at)discstroyers.org ja peruutuksen yhteydessä on esitettävä lääkärintodistus tai vastaava selvitys osallistumisen peruuttamisesta.


Lisätietoa vuoden 2019 ohjaajakursseista täällä.