MM-kilpailujen toinen kierros pelattu

 

Frisbeegolfin MM-kilpailuissa Emporiassa, USA:n Kansasissa pelattiin keskiviikkona toinen kilpailukierros.

 

DSC_1483

NFS:n Janne Hirsimäki pelaa hienoa MM-turnausta Emporiassa. Kuva: Kari Toivonen /SM2016

 

Hirsi jatkoi hyviä otteitaan

 

Avauspäivänä Jones East -radalla hienosti jaetulle 11:nnelle sijalle heittänyt Nummelan Frisbeeseuran Janne Hirsimäki jatkoi laadukasta peliä. Kilpailun ainut suomalaisedustajamme on kahden päivän jälkeen sijalla 22.

Aurinkoinen Hirsimäki on sopeutunut Emporian kuumuuteen ja sai pelattua kierroksen hyvällä perustasollaan ajoittain tuulisessa kelissä. Hieman hidas startti ei tuonut birdieitä ensimmäisten viiden väylän aikana, mutta mies kiristi tahtia loppukierrosta kohti.

Kierroksen lopputuloksen (-6) myötä suomalainen menetti kymmenisen sijaa. Erot ovat pieniä ja matkaa top-8:aan on kaksi heittoa.

 

Hirsimäki kommentoi kierrostaan

(Lisätty klo 14.00)

”Alku ei kulkenut, mutta sain kiristettyä tahtia. Väylän 9 huonon avauksen jälkeen otin harkitun riskin ja lähdin silti hyökkäämään korille huonosta asennosta. Tuo ei kannattanut ja kiekko päätyi OB:lle. Olisi pitänyt varmistella par sen avauksen jälkeen.

Kuuma keli teki eilen tosiaan puttaamisesta haastavaa. Tuntuma kiekkoon oli hakusessa ja missasinkin 7 eri mittaista puttia. Tämä selittää muutaman heiton eron avauskierroksen tulokseen, mutta hikoiluun ja kiekkotuntumaan on vain sopeuduttava. Erot kilpailussa ovat tosiaan pieniä ja paljon kisaa jäljellä.”

Torstaina avoimen luokan kilpailijat siirtyvät Emporia Country Club -radalle pelaamaan kolmannen kilpailukierroksen. Hirsimäki lähtee kierrokselleen klo 21:40 Suomen aikaa.

 

13977959_10154320875224985_1584461120_o

Hirsimäen mainitsema väylä 9 toi hyvän kakkoskierroksen ainoan bogin.

 

Hirsimäen edustaman Team Powergrip Players Clubin Facebook-tilillä katseltavissa myös Jannen videoterveiset.

 

Wysocki terävin Jones Eastilla

 

Avoimen luokan kärjessä kamppailevat odotetusti isäntämaa USA:n Ricky Wysocki sekä hallitseva nelinkertainen maailmanmestari Paul McBeth. Kiilaa ennakkosuosikkien väliin lyö Nikko Locastro (USA). Wysocki onnistui Jones East -näyttämön toisella kierroksella erinomaisesti ja kiristi kärkeen huippukierroksensa (-13) avulla.

Naisten luokka etenee myös odotetusti amerikkalaisten ennakkosuosikkien komennossa. Catrina Allen jatkaa kilpailun kärjessä kokonaistuloksella -6. Jaetulla kakkostilalla ovat Sarah Hokom ja Paige Pierce (-3).

[09.50: korjattu kilpailupaikat Jones East / Emporia Country Club]

Tulokset: PDGA
Hirsimäen some-kanavat:

social-facebook-box-blue-icon

 

 

 

Active-Instagram-2-icon