Näin rekisteröidyt Suomisport-järjestelmään

Pikaohje Suomisport-järjestelmään rekisteröitymiseen.

 1. Siirry osoitteeseen www.suomisport.fi tai lataa itsellesi Suomisport-mobiilisovellus.

  ***

 2. Aloita rekisteröityminen kohdasta ”Kirjaudu palveluun”. Järjestelmä pyytää sinua kirjoittamaan kenttään joko sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Tämä johtuu siitä, että Suomisport-palveluun kirjaudutaan tilaamalla kertakirjautumislinkki joko sähköpostiin tai kertakirjautumiskoodi matkapuhelimeen. Saat vastausviestissä sähköpostiin kirjautumislinkin palveluun, tai jos olet tilannut koodin matkapuhelimeesi, 4-numeroisen kirjautumiskoodin tekstiviestillä.

  ***

 3. Kirjautumiskoodi on kertakäyttöinen ja voimassa 10 minuuttia. Saatuasi kirjautumislinkin, klikkaa sitä ja luo itsellesi oma Suomisport-profiili. Profiilin luomiseen menee vain muutamia minuutteja. Vanhempi/huoltaja luo ensin oma profiilisi Suomisporttiin, lisää lapsesi tämän jälkeen omaan profiiliisi.

  ***

 4. Suomisport-profiilin kerätään seuraavat henkilötiedot: kieli, nimi, henkilötunnus, kansalaisuus, Suomisport ID-tunnus, puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite ja maa. Jos rekisteröityjä haluaa tehdä hankintoja huollettavansa puolesta Suomisport-palvelussa, kysyy Suomisport-palvelu huollettavan vastaavat tiedot. Profiilin luontiin menee muutama minuutti.

  ***

 5. Sportti-ID on 8-numeroinen numerosarja, joka näkyy Suomisport-profiilissa profiilinhaltijan nimen ja syntymäajan alla. Sportti-ID ei ole palvelun kirjautumistunnus/käyttötunnus vaan henkilökohtainen liikkujatunnuksesi, mikä säilyy aina samana harrastamastasi lajista/lajeista ja liitosta riippumatta. Sportti-ID:n avulla palvelu tunnistaa liikkujan ja liikkuja voi tehdä palvelussa erilaisia ostoksia.

  ***

 6. Kirjautuaksesi jatkossa uudestaan Suomisporttiin et tarvitse erikseen tunnuksia. Sisään kirjaudut tilaamalla aina uuden kertakirjautumislinkin, joko matkapuhelimesi tai sähköpostiisi. Profiilin luomisen jälkeen pystyt tekemään hankintoja Suomisport-palvelusta. 

 

Siirry takaisin lisenssi- ja vakuutussivulle tästä.