Ennakkokatsaus 29/2024: European Open kokoaa maailman huiput Suomeen. Viimeiset junioreiden SM-osallistumisoikeudet jaossa Lappeenrannassa.

Viikon 29 ennakkokatsauksessa tarkastellaan tulevan viikon European Openia ja Lappeenrannan junioreiden SM-karsintakilpailuja. Mukana on myös viittaus junioreiden MM-kilpailuihin Yhdysvalloissa.

Disc Golf Team Finland mukana European Openissa

European Open on täällä taas, suurempana kuin koskaan. 18.-21.7. Nokialla sekä Tampereella kilpailtava neljän kierroksen kilpailu on yksi Disc Golf Team Finlandin kauden pääkilpailuja. Varsinainen kilpailu alkaa torstaina 18.7. Ennen yksilökilpailua kilpaillaan perinteinen joukkuekilpailu, Presidents Cup 17.7. Joukkuekilpailussa Euroopan joukkue kohtaa Yhdysvaltojen joukkueen.

Disc Golf Team Finlandin kilpailuennakko on luettavissa täältä.

Kilpailuseuranta

European Openia ja sitä edeltävää Presidents Cupia voi mennä seuraamaan tapahtumapaikalle joko Nokialla tai Tampereella. Tampereen Disc Golf Centerillä seuraamaan pääsee vain lipulla, Nokialla on katsojille vapaa pääsy osalle alueista. Lipunmyynnin löydät täältä.

Kilpailun livelähetys on tarjolla Disc Golf Networkilta, DGN Pro tilaajille. Tuloksia pääset seuraamaan tuttuun tapaan PDGA Livestä. European Openin virallisesta suomenkielisestä tiedottamisesta vastaa Frisbeegolfmedia.

Aikataulut ja lisätiedot tapahtumaan liittyen löydät European Openin sivuilta.

Viimeiset junioreiden SM-osallistumisoikeudet jaossa Lappeenrannassa

Junioreiden SM-osallistumisoikeuksia on jaossa viimeisen kerran Lappeenrannassa 20.-21.7. Ravikankaan frisbeegolfradalla käytävä kilpailu järjestetään Willimiehen Disc Golfin toimesta. Kaksipäiväisessä kilpailussa pelataan yksi kierros päivässä. SM-osallistumisoikeuksia on jaossa MJ18 (MPO), FJ18 (FPO), MJ15 sekä FJ15 luokkiin.

Kilpailu alkaa lauantaina 20.7. klo 10:00. Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.

Lappeenrannan osakilpailun tulokset Disc Golf Metrixissä.

Lue lisää Junioreiden SM-karsinnoista.

Junioreiden MM-kilpailut käynnissä Yhdysvalloissa

Junioreiden MM-kilpailut käydään Yhdysvalloissa 16.-20.7. Tulsassa, Oklahomassa pelattavassa kilpailussa on mukana peräti seitsemän eri rataa sekä yli 450 pelaajaa. Suomalaisia pelaajia mukana on neljä. Heistä Luca Nieminen on ensimmäisen kierroksen jälkeen MJ18-luokassa jaetulla kolmannella sijalla.

Junioreiden MM-kilpailujen tuloksia pääset seuraamaan PDGA Livestä.

Artikkelikuva: Marika Salmi Photography