Ennakkokatsaus 28/2024: Monipuolinen kattaus kotimaan kilpailuja

Viikon 28 ennakkokatsaus tarkastelee tulevan viikonlopun joukkuefrisbeegolfin SM-kilpailujen lisäksi European Open viikon aloittavaa European Amateur Openia. Tarjolla on myös jälleen junioreiden SM-karsintakilpailu, sekä Lady Touria. Disc Golf Team Finland jatkaa kauttaan Norjassa.

Joukkuefrisbeegolfin SM-kilpailut käydään Hämeenlinnassa

Joukkuefrisbeegolfin SM-kilpailut käydään tänä vuonna 13.-14.7. Hämeenlinnassa. Hämeenlinnan Discaajien järjestämä kilpailu pelataan kahdella radalla, Kantola Urban DiscGolfParkissa, sekä Viisarin frisbeegolfradalla. Kilpailuennakko on luettavissa frisbeegolf-sm sivustolla.

Joukkuefrisbeegolfin-SM ennakkokatsaus

Lisää tietoa joukkuefrisbeegolfin SM-kilpailuista

Junioreiden SM-osallistumisoikeuksia jaossa Oulussa

Junioreiden SM-osallistumisoikeuksia on jaossa toiseksi viimeisen kerran tulevana viikonloppuna 13.-14.7. Oulussa, Meri-Toppila DiscGolfParkissa. Oulun frisbeeseuran järjestämä kahden päivän kilpailui sisältää kokonaisuudessaan kolme kierrosta, kaks lauantaina, sekä sunnuntain finaalikierroksen. SM-osallistumisoikeuksia on jaossa MJ18 (MPO), FJ18 (FPO), MJ15 sekä FJ15 luokkiin.

Ensimmäinen kierros starttaa 13.7. lauantaina klo 08:00. Yleisölle on vapaa pääsy seuraamaan kilpailua.

Oulun osakilpailun tulokset Disc Golf Metrixissä.

Lue lisää Junioreiden SM-karsinnoista.

European Open starttaa European Amateur Openilla

Tulevaan Major-arvoturnaukseen johtava European Openia edeltävä viikko käynnistyy European Amateur Openilla 12.-14.7. Kilpailu on yksi suurimpia kotimaan amatöörikilpailuja. B-tierin kilpailuun osallistuu yli 500 pelaajaa. Kilpailu käydään useammassa eri lohkossa ja kokonaisuudessaan neljällä eri radalla.

Kilpailun näyttämöinä toimivat Nokia DiscGolfPark, Epilän frisbeegolfrata, Tampereen frisbeegolfkeskus sekä Julkujärvi DiscGolfPark. Ensimmäinen kierros käydään jo perjantaina 12.7. European Amateur Openista on jaossa MA1- sekä FA1-luokkien voittajille paikat tulevaan Major-arvoturnaukseen, European Openiin. Tulosten seuraaminen onnistuu ensisijaisesti PDGA Livessä.

European Amateur Open tulosseuranta PDGA Livessä.

Lue lisää European Amateur Openista.

Lue lisää European Openista.

Disc Golf Team Finlandin matka jatkuu Norjassa

Disc Golf Team Finlandin viimeinen pysäkki ennen kotimaan Major-arvoturnausta European Openia, on Norjassa käytävä Krokhol Open 12.-14.7. Disc Golf Pro Tour Elite Series-kilpailuun osallistuu kokonaisuudessaan kymmenen Disc Golf Team Finlandin pelaajaa. Vuorossa on jälleen tiukka taistelu Yhdysvaltojen sekä Euroopan pelaajien välillä. Krokhol Open on toinen kilpailu kesän Euroopan kilpailuhuipentumassa. Kilpailuennakko on luettavissa Disc Golf Team Finlandin sivuilla.

Krokhol Openin kilpailuennakon pääset lukemaan Disc Golf Team Finlandin sivuilta.

Lue lisää Disc Golf Pro Tour Europesta.

Lady Touria pelataan Kokkolassa & Lappeenrannassa

SFL Lady Tour jatkuu tulevana viikonloppuna kahdella kilpailulla. Vuorossa on osakilpailut Kokkolassa sekä Lappeenrannassa 14.7. SFL Lady Tour on matalan kynnyksen kiertue kaikille tytöille ja naisille.

Lady Tour Lappeenranta.

Lady Tour Kokkola.

Lue lisää SFL Lady Tourista.