SFL:n tupakointisääntö päivitetty

SFL:n hallitus on päättänyt tupakointisäännön päivittämisestä kesäkuun lopussa pidetyssä kokouksessa. Päivitys koskee SFL:n tupakointisääntöä, joka on voimassa SM-kilpailuissa, Pro Tourilla, amatööritoureilla sekä kaikissa SFL:n alaisissa A- ja B-tier -kilpailuissa. Tupakointisääntöön on lisätty päivityksessä kohta, jossa viitataan tupakkatuotteisiin rinnastettavissa olevien tuotteiden käyttöön:

Pro Tourilla, amatööritoureilla, SM-kilpailuissa sekä kaikissa SFL:n alaisissa A- ja B-tier -kilpailuissa kaikkien tupakkatuotteiden (tupakka, sikari, piippu, nuuska, purutupakka) sekä sähkösavukkeiden, vesipiipun ja tupakkatuotteisiin rinnastettavissa olevien tuotteiden käyttö on kierroksen aikana kielletty. Kielto on voimassa 2 min ilmoituksesta aina tuloskortin palautukseen saakka.

Kieltoa rikkovaa rangaistaan säännön 812 C mukaan.

Muissa SFL:n alaisissa kilpailuissa suositellaan välttämään tupakkatuotteiden, sähkösavukkeiden ja vastaavien tuotteiden käyttöä pelitilanteessa. Siirtymät, jonotus/odotus eivät ole pelitilanteita. Näissäkin tilanteissa on noudatettava sääntöä 812.

Tupakointisääntö on luettavissa myös täältä: Säännöt ja kurinpito – Suomen frisbeegolfliitto