Ennakkokatsaus 27/2024: Frisbeegolfin Suomen mestaruus ratkotaan Sipoossa. Junioreiden SM-osallistumisoikeuksia jaossa Äänekoskella.

Viikon 27 ennakkokatsauksessa tarkastellaan tulevan viikonlopun SM-kilpailuja sekä junioreiden SM-karsintakilpailuja.

Frisbeegolfin Suomen mestaruudesta kamppaillaan Sibbessä

Jälleen on tullut aika ratkoa avoimen sekä naisten luokan Suomen mestaruudet. Sipoossa, Sibbe Disc Golfissa 4.-7.7. käytävä kilpailu kerää kaikki Suomen huiput kamppailemaan SM-mitaleista.

Avoimessa luokassa Niklas Anttila hakee jo neljättä mestaruuttaan sekä pyrkii jatkamaan kahden vuoden voittoputkea. Naisten luokassa Heidi Laine pyrkii puolustamaan viime vuonna Lahdessa voitettua mestaruutta. Mukana ovat myös kaikki Disc Golf Team Finlandin pelaajat.

Kilpailuennakot ovat luettavissa sekä frisbeegolfin-sm, että Disc Golf Team Finlandin sivuilla.

Frisbeegolfin-SM ennakkokatsaus

Disc Golf Team Finlandin ennakkokatsaus

SM-kilpailujen kilpailuseuranta

Frisbeegolfin SM-kilpailuja pääset seuraamaan parhaiten Sibbe Disc Golfilla. Yleisöohjeet lipunmyynnin, saapumisohjeen ja katsojaetiketin osalta löydät frisbeegolfin-sm sivustolta. Mikäli matka Sipooseen ei tällä kertaa onnistu, kilpailua voi seurata myös Yle Areenasta suomenkielisen selostuksen kera. Livelähetys on tarjolla myös Disc Golf Networkiltä, englanniksi selostettuna.

Kilpailun jälkituotanto tulee Suomeksi selostettuna Frisbeegolfmedian Youtube-kanavalle. Englanniksi selostettu jälkituotanto on tarjolla MDG Median Youtube-kanavalla. Tuloksia voi tuttuun tapaan seurata Disc Golf Metrixistä sekä PDGA Livestä.

Kannattaa ottaa seurantaan myös Frisbeegolf-SM Instagram sekä Facebook, joihin tulee sisältöä läpi viikonlopun. Kaikki tiedot kilpailusta löytyvät frisbeegolf-sm sivustolta.

Junioreiden SM-osallistumisoikeuksia jaossa Äänekoskella

Junioreiden SM-karsintakilpailuja käydään tulevana viikonloppuna 6.7. Äänekoskella, Äänekosken liikuntapuistossa. ÄKI DG:n järjestämässä kilpailussa SM-osallistumisoikeuksia on tarjolla MJ18 (MPO), FJ18 (FPO), MJ15 sekä FJ15 luokkiin.

Kilpailu käydään kahdessa lohkossa, molemmat lohkot pelaavat kaksi kierrosta yhden päivän aikana. A-lohkon (FJ18(FPO), MJ15, FJ15) ensimmäinen kierros alkaa klo 08:00. B-lohkon (MJ18(MPO) ensimmäinen kierros alkaa klo 11:00. Katsojilla vapaa pääsy, ÄKI DG toivottaa katsojat tervetulleiksi!

Äänekosken osakilpailun tulokset Disc Golf Metrixissä.

Lue lisää Junioreiden SM-karsinnoista.