Tuloskooste 27/2024: Mastereiden SM-kilpailut käytiin Siilinjärvellä, Disc Golf Team Finland menestyi Ruotsissa

Mastereiden SM-kilpailut käytiin Siilinjärvellä

Mastereiden SM-kilpailut käytiin Siilinjärvellä 27.-30.6. Kilpailu oli kotimaan arvokilpailukauden avajaiskilpailu. Vuorelan Veikkojen järjestämässä kilpailussa oli tarjolla peräti 11 luokkaa. Kilpailun koonti on luettavissa frisbeegolf-sm sivustolla.

Mastereiden SM-kilpailujen koonti

Disc Golf Team Finland jatkoi voitt0kulkuaan

Disc Golf Pro Tour jatkui Ruotsissa 28.-30.6. pelatulla Swedish Openilla. Ymergårdensin radasta ei ollut Suomen naisille vastusta, kun Silva Saarinen ja Henna Blomroos nappasivat kaksoisvoiton. Voitto oli Saariselle jo viides voitto putkeen tällä kaudella. Swedish Openin koonti on luettavissa Disc Golf Team Finlandin sivuilla.

Disc Golf Team Finland – Swedish Open koonti