Ennakkokatsaus 26/2024: Arvokisakausi alkaa kotimaassa, Disc Golf Team Finland kilpailee Ruotsissa

Viikon 26 ennakkokatsauksessa tarkastellaan tulevan viikonlopun arvokisakauden alkua, sekä Disc Golf Team Finlandin matkan jatkumista Ruotsissa. Arvokisakausi alkaa Mastereiden SM-kilpailuilla Siilinjärvellä 27.-30.6. Disc Golf Team Finlandista peräti 13 pelaajaa kilpailee tulevan viikonlopun Swedish Openissa.

Arvokisakausi alkaa Siilinjärveltä

Kotimaan arvokisakausi alkaa tulevana viikonloppuna 27.-30.6. Mastereiden SM-kilpailujen muodossa. Kilpailu käydään Siilinjärvellä, Tarinalaakso Disc Golfin kahdella radalla. Kilpailun ratoina toimivat Tarinalaakso Old Course, sekä New Course. Suomenmestaruuksista kilpaillaan MP40, FP40, MP50, FP50, MP60, FP60 sekä MP70 luokkien lisäksi tällä kaudella myös MP55, FP55 ja MP65 luokissa.

Mastereiden SM-kilpailuennakon pääset lukemaan Frisbeegolf-SM sivuilta.

Lue lisää Mastereiden SM-kilpailuista.

 

Disc Golf Team Finland haastaa Yhdysvaltalaiset Swedish Openissa

Disc Golf Pro Tourin matka jatkuu Ruotsissa, kun luvassa on 28.-30.6. käytävä Swedish Open. Kilpailu on Euroopan kilpailuhuipentuman ensimmäinen pysäkki. Mukana on peräti 13 Disc Golf Team Finlandin pelaajaa, jotka lähtevät haastamaan Yhdysvallan huippupelaajia. Swedish Open on suomalaisille pelaajille viimeinen pysäkki ennen 4.-7.7. pelattavia avoimen luokan SM-kilpailuja.

Swedish Openin kilpailuennakon pääset lukemaan Disc Golf Team Finlandin sivuilta.

Lue lisää Disc Golf Pro Tour Europesta.