SFL:n maksuttomat varustekassit seuroille haettavissa 17.-30.6.

SFL:n jäsenseuroilla on mahdollisuus hakea käyttöönsä maksutonta varustekassia. Seura voi hakea varustekassia itselleen esimerkiksi junioritoimintaan liittyvän projektin toteutusta varten.

Varustekassien myöntö on harkinnanvaraista.

Vuoden toinen varustekassihaku alkaa ma 17.6. ja päättyy su 30.6. Varustekassi on liiton toimintamuoto, jonka tarkoituksena on tukea jäsenseurojen toimintaa liiton vision painopistealueiden mukaisesti. Kassi ei kustanna jäsenseuroille mitään. 

Kassit myönnetään harkinnanvaraisesti ja päätökset niistä tekee liiton hallitus. Hakemuksia arvioidaan suunnitelman kattavuuden perusteella sekä sen mukaan, miten hyvin suunnitelma tukee liiton vision toteutumista (esimerkiksi lapsi- ja nuorisotoiminta, seuratoiminta, yhdenvertaisuus).

Varustekassit on tarkoitettu seuran jatkuvan toiminnan ja useampien projektien toteutukseen, eikä esimerkiksi yksittäisessä tapahtumassa eteenpäin jaettavaksi.

Kassin sisältö

Varustekassien kokoamisesta ja toimituksesta vastaa kotimainen frisbeegolfkiekkojen valmistaja Clash Discs. Kokonaisuuteen sisältyy:

  • Kassi SFL:n logolla
  • 30 aloittelijaystävällistä Clash Discsin kiekkoa SFL:n logolla
  • 10 kartiota
  • 20 ympyrämerkkiä (ns. flat merkit)
  • 2 frisbeegolfopasta (Eskelisen Fribagolfopas ja Piirosen Ohjaajan opas)

Ohje kassin hakemiseen

  1. Täytä varustekassin hakulomake.
  2. SFL:n hallitus käsittelee hakemuksenne. Järjestösihteeri tiedottaa hakijaa hakupäätöksestä haun päättymisen jälkeen.
  3. Tilaus toimitetaan eteenpäin.
  4. Clash Discs lähettää sovitun kassin seuralle.
  5. Suunnitellun toiminnan jälkeen SFL pyytää toiminnasta lyhyen raportin.

Vain hakuajan puitteissa saadut hakemukset käsitellään. 

Tilaus varustekasseista Clash Discsille tehdään vasta hakemusten käsittelyn jälkeen, joten kassien toimitusaika on hakuajan päättymisestä noin 3-4 viikkoa.

Varustekassin jo saaneet seurat voivat tilata omakustanteisesti kiekkoja

Aiemmissa hauissa varustekassin saaneet seurat voivat tarvittaessa täydentää varustekassia itse tilaamalla suoraan Clash Discsilta varustekassiin kuuluvia, liiton logolla varustettuja kiekkoja. Tilaus tehdään omakustanteisesti. 

Varustekassin kiekot ovat monella varustekassin saaneella seuralla jopa viikoittain käytössä, ja esimerkiksi hiekkakentillä heitellessä kiekot kuluvat melko nopeasti. Varustekassikiekkojen lisätilausmahdollisuudella halutaan varmistaa se, että seurat voivat hyödyntää varustekassia mahdollisimman hyvin ja pitkään.

Kiekkoja voi tilata ottamalla yhteyttä Clash Discsiin sähköpostitse osoitteella info@clashdiscs.com . SFL:n logollisten kiekkojen tilausmahdollisuus on rajattu niille seuroille, joille varustekassi on jo myönnetty.

Lisätietoja voi kysyä järjestösihteeriltä (sihteeri@frisbeegolfliitto.fi).