Mastereiden MM-kilpailut alkavat, mukana runsaasti suomalaista

Mastereiden MM-kilpailut käydään 11.-15.6 Yhdysvalloissa. Emporiassa, Kansasissa käytävässä kilpailussa on mukana peräti kaksitoista suomalaista.

Mastereiden MM-kilpailut Emporiassa, Kansasissa ovat alkamassa. Mukana on ammattilaisluokkien lisäksi myös amatööriluokat. Kilpailu käydään 11.-15.6 ja mukana on kaksitoista suomalaista pelaajaa. Emporia on tuttu paikka kuluneilta vuosilta Disc Golf Pro Tourilta ja avoimen luokan MM-kilpailuista.

Ennen varsinaista yksilökilpailu kilpailtiin parikilpailujen maailmanmestaruuksista. MA55-luokan maailmanmestariksi kruunattiin Kimmo Rouhiainen & Mika Kollanus. MA50-luokassa Tapio Lokki & Juha Lento nappasivat kolmannen sijan.

Ammattilaisluokissa Joni Luumi & Mika Laikko sijoittuivat MP40-luokassa toiselle sijalle. Luumi & Laikko kävivät tiukan taistelun Yhdysvallan David Felbergiä ja Kanadan Martin Hendeliä vastaan. Kilpailu ratkesi lopulta vasta jatkoväylillä Pohjois-Amerikkalaisten eduksi.

Kokonaisuudessaan mukana on kahdeksan suomalaista ammattilaisluokissa ja neljä amatööriluokissa. Tuloksia pääset seuraamaan PDGA Livestä.

Pro-luokkien seuranta.

Amateur-luokkien seuranta.