Ennakkokatsaus 22/2024

Viikko 22/2024 tarjoaa Prodigy Disc Pro Tourin toisen osakilpailun Oulussa.

Prodigy Disc Pro Tour jatkuu Oulussa

Kotimaisen ammattilaiskiertueen Prodigy Disc Pro Tourin toinen osakilpailu käydään 31.5. – 2.6. Oulussa, Pikkaralan frisbeegolfradalla. Järjestävänä seurana toimii BSC Disc Golf Team. Kilpailuun on katsojilla vapaa pääsy, joten nyt jos koskaan on loistava tilaisuus mennä seuraamaan huippufrisbeegolfia paikan päälle. Ensimmäinen ryhmä starttaa 31.5. klo 09:00.

Kiertuepisteissä avoimessa luokassa johdossa on Lauri Hämäläinen. Hämäläinen ei kuitenkaan osallistu Oulun osakilpailuun. Toisena oleva Onni Arminen sen sijaan osallistuu. Naisten luokassa kiertuetta johtava Iida Lehtomäki nähdään myös Oulun osakilpailussa. Osakilpailun voittajalle on luvassa 100 pistettä. Prodigy Disc Pro Tourin pistetaulukko löytyy Disc Golf Metrixistä.

Prodigy Disc Pro Tourin virallisena tiedottajan toimii tänä vuonna Frisbeegolfmedia. Frisbeegolfmedia tarjoaa ajankohtaisia tietoja kiertueesta, niin tulosten kuin muiden aiheiden osalta. Prodigy Disc Pro Tourin uutisiin pääset suoraan tästä linkistä. Myös yleisöohjeet löytyvät Oulun osakilpailun sivuilta.

Kilpailun tuloksia voi seurata Disc Golf Metrixistä tai PDGA Livestä. Livelähetystä tämän vuoden Prodigy Disc Pro Tourista ei ole tarjolla. Kilpailun jälkituotannosa vastaa Disc Golf Finland avoimen luokan osalta ja Aavemedia naisten luokan finaalikierroksen osalta. Kilpailussa on mukana Disc Golf Team Finlandin pelaajia, kattavampi kilpailuennakko on tarjolla DGTF-sivuilla.

 

Muokkaus: Korjattu järjestävä seura ja sen linkitys.