Ennakkokatsaus 21/2024

Viikolla 21/2024 on luvassa kolmet junioreiden SM-karsintakilpailut Parkanossa, Ähtärissä ja Hämeenlinnassa. Amatöörien SM-karsintakilpailut jatkuvat Mynämäellä.

Junioreiden SM-karsintakilpailuja kolmella eri paikkakunnalla

Junioreiden SM-karsintakilpailuja on luvassa tulevana viikonloppuna peräti kolmella eri paikkakunnalla. Parkanossa ja Ähtärissä käydään yksipäiväiset kilpailut 25.5. ja 26.5. Hämeenlinnan kilpailu on kaksipäiväinen, 25.-26.5.

Parkanon osakilpailu käydään Käenkosken frisbeegolfradan hieman muokatulla layoutilla. Järjestävänä seurana toimii Parkanon Urheilijoiden Kiekonnakkelijat. SM-osallistumisoikeuksia on tarjolla MJ18, MJ15, FJ18 ja FJ15 luokissa. Katsojilla on kilpailuun vapaa pääsy, ensimmäinen kierros starttaa 25.5. klo 10:00. Kilpailun tulokset löytyvät Disc Golf Metrixistä.

Hämeenlinnan osakilpailu käydään Viisarin kiinteällä layoutilla. Kaksipäiväisen kilpailun järjestävänä seurana toimii Hämeenlinnan Discaajat. SM-osallistumisoikeuksia on tarjolla luokkiin MJ18, MJ15, FJ18 ja FJ15. Kilpailussa pelataan yksi kierros lauantaina 25.5. ja sunnuntaina 26.5. golflähdöillä klo 09:00 alkaen. Kilpailun tulokset löytyvät Disc Golf Metrixistä.

Ähtärin osakilpailu käydään Mustikkavuoren frisbeegolfpuiston valkoisella layoutilla. Järjestävänä seurana toimii Ähtärin Urheilijat. SM-osallistumisoikeuksia on tässäkin osakilpailussa tarjolla MJ18, MJ15, FJ18 ja FJ15 luokkiin. Kilpailu käydään yksipäiväisenä kahden lohkon kilpailuina 26.5. Ensimmäinen kierros starttaa klo 08:00, katsojilla on vapaa pääsy. Kilpailun tulokset löytyvät Disc Golf Metrixistä.

Amatöörien SM-karsintakilpailut jatkuvat

Amatöörien SM-karsintakilpailut jatkuvat 25.-26.5. Mynämäellä. Karsintakilpailu järjestetään yhdessä NBDG:n ja paikallisen seuran, Wirmo Disc Golf Mynämäen kanssa. Kaksipäiväisessä kilpailussa pelataan yksi kierros per päivä Mynämäen frisbeegolfradalla. Tarjolla on SM-osallistumisoikeuksia MA1, FA1, MA40, FA40, MA50 ja FA50 luokkiin.

Katsojilla on kilpailuun vapaa pääsy. Kierrokset pelataan golflähdöillä, ensimmäinen ryhmä starttaa klo 09:00. Tuloksia pääsee seuraamaan Disc Golf Metrixistä.