Hallituksen kokousterveiset 3/2024

SFL:n hallituksen kokousterveiset julkaistaan aina hallituksen kokouksen jälkeen.

Kokousterveisillä viestitään hallituksen toiminnasta

SFL:n hallituksen kokousterveiset julkaistaan aina hallituksen kokouksen jälkeen. Kokouksessa läpikäytävät asiat käsitellään ja kirjataan pöytäkirjaan liiton visiosta nousevien teemojen alle. Teemat ovat: talous- ja henkilöstöasiat, lapsi- ja nuorisotoiminta ja kouluyhteistyö, seuratoiminta ja liiton tukitoimet, yhdenvertaisuus sekä huippu-urheilu ja media. Tekniikkaan liittyvät asiat on teemoitettu erikseen tekniikan alle.

Hallitus kokoontuu pääsääntöisesti, kesätaukoa lukuun ottamatta, jokaisen kuukauden viimeisenä torstaina etäyhteydellä. Päätöksiä tehdään kokousten lisäksi myös hallituksen ja työntekijöiden yhteisellä keskustelufoorumilla.

Terveiset kokouksesta 3/2024

Hallitus kokoontui etäyhteydellä torstaina 4.4.

Talous- ja henkilöstöasiat
Kokouksessa hyväksyttiin kevätkokoukselle tehtävä esitys liiton kurinpitosääntöjen päivittämisestä kurinpitolautakunnan perustamiseen liittyen. Samalla hyväksyttiin kevätkokoukselle esitettävä sääntömuutosehdotus seurojen äänimäärän määräytymisestä liiton kokouksissa. 
 
Seuratoiminta ja liiton tukitoimet
Hallitus ei hyväksynyt käsiteltävänä ollutta jäsenhakemusta. Liiton säännöt eivät mahdollista sellaisten tahojen varsinaista jäsenyyttä, jotka eivät ole urheiluseuroja. Varustekassit myönnettiin kolmelle seuralle: Sawo Disc Golf, Rovaniemen Rolffarit ja Korven Korvenpojat KKp/Bats. Kokouksessa keskusteltiin myös muun muassa jäsenhankintakampanjasta. 
 
Yhdenvertaisuus
Kokouksessa käytiin läpi Lady Tour -kiertueen palkintoasiat.
 
Huippu-urheilu ja media
Hallitus hyväksyi Spin18 Oy:n kilpailunjärjestäjälisenssihakemuksen. Hallitus keskusteli myös pian julkaistavasta mesenaattikeräyksestä joukkuefrisbeegolfin MM-joukkueelle. Liiton valmennuspolulla eli yläkoululeirityksessä ja akatemiassa tällä hetkellä mukana olevia pelaajia päätettiin tukea tarjoamalla junioreiden MM-kisoihin 2024 osallistuville ilmainen maajoukkuepaita. 
 

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran huhtikuun viimeisenä torstaina. Kevätkokouskutsu julkaistaan huhtikuun aikana kun tilintarkastuskertomus valmistuu.