Prodigy Disc Pro tour 2024 osakilpailuhaku auki

Haku käynnissä 20.12. asti

Prodigy Disc Pro Tour (PDPT) on Suomen frisbeegolfliiton korkein kilpailukiertue. Kiertuetta operoi Prodigy Disc yhteistyössä SFL:n kanssa.

Kaudelle 2024 kiertueen mediakumppanina toimi Frisbeegolfmedia. Frisbeegolfmedia vastaa kiertueen uutisoinnista ja tiedottamisesta. Kiertueen nettisivut siirretään frisbeegolfmedia.fi-sivustolle. Frisbeegolfmedia vastaa kesän ajan myös sosiaalisen median sisällöstä Prodigy Disc Pro Tourin somekanavilla.

“Olemme innoissamme kiertueyhteistyön jatkosta Prodigyn kanssa. Kiertue on kehittynyt monivuotisen yhteistyömme aikana paljon. Olemme innoissamme ensi kauden suunnitelmista ja kehitystyöstä eritoten mediasektorilla”, Suomen frisbeegolfliiton toiminnanjohtaja Anniina Ihamäki kertoo. 

Osakilpailuhaku

Kiertueelle haetaan nyt yhtä tai useampaa uutta osakilpailua kaudelle 2024. Osakilpailut noudattavat kiertueen sääntöjä: https://protour.frisbeegolfliitto.fi/saannot/
 
Hakulomake täällä.

Lisätiedot ja vaatimusmäärittelyt kiertuemanageri Eetu Rantanen eetu.rantanen@prodigydisc.eu

Haku on auki 20.12. klo 23.59 asti