Kilpailulisenssien myynti alkaa vuoden alusta

SFL:n kilpailulisenssien myynti- ja voimassaolokausi vuonna 2024 on 1.1.-31.12.2024.

Sporttiturva-vakuutuksen myynti- ja voimassaolokausi on sama kuin kilpailulisensseillä vuonna 2024.

SFL:n kilpailulisenssit aikuisille ja junioreille kaudelle 2024 tulevat myyntiin hieman edellisvuosina totuttua ajankohtaa myöhemmin, 1.1.2024 alkaen. Lisenssien myyntikauden muuttuminen johtuu Suomisportin uudistuneista käytännöistä. 

Suomisportin tiedotteen mukaan lisenssien ja vakuutusten myyntikauden tulee jatkossa olla sama kuin niiden voimassaolokauden. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että lisenssejä ja vakuutuksia voi myydä ainoastaan lisenssikauden sisällä ja mahdollisuus myydä ko. tuotteita etukäteen, ennen kauden alkua, poistuu.

Muutoksella pyritään Suomisportin mukaan vähentämään sekaannuksia vakuutuksen ja lisenssien voimassaoloajoissa erityisesti korvaustilanteissa. Kyseiset tilanteet ovat aiheuttaneet vuosien mittaan useita sekaannuksia, joten muutos on välttämätön.

SFL:n vuoden 2024 kilpailulisenssien myynti- ja voimassaolokausi on 1.1.-31.12.2024. Sporttiturva-vakuutuksen myynti- ja voimassaolokausi on sama kuin kilpailulisenssien kaudelle 2024.

Syyskokouksessa 29.10.2023 päätetyistä kilpailulisenssien hinnoista kaudelle 2024 tiedotetaan lähipäivien aikana. Sporttiturva-vakuutuksen hinnoista kaudelle 2024 tiedotetaan myöhemmin.

Kilpailulisenssien ja Sporttiturva-vakuutuksen myyntikauden alkamisesta tiedotetaan erikseen.