Vuoden 2023 Lady Tourilla kisailtiin 13 eri paikkakunnalla

Kesä ja kisakausi vierähtivät jälleen nopeasti, ja näin myös vuoden 2023 Lady Tour on tullut päätökseensä.

Kesä ja kisakausi vierähtivät jälleen nopeasti, ja näin myös vuoden 2023 Lady Tour on tullut päätökseensä. Vuonna 2023 Lady Touria uudistettiin muun muassa uusilla luokkajaoilla, eli pelaajat jaettiin luokkiin Metrix-ratingin perusteella, mutta perusajatus tapahtumissa oli sama kuin aiempinakin vuosina. Kaikki naiset ja tytöt olivat tervetulleita nauttimaan frisbeegolfista sekä mukavasta heittoseurasta taitotasosta tai aiemmasta kokemuksesta riippumatta.

Lady Tourilla kilpaili kesän aikana 131 innokasta pelaajaa ja tämä oli lähes puolet enemmän, kuin kesällä 2022. Tällöin osallistujia tourilla oli 71. Osakilpailuiden määrä kasvoi myös mukavasti ja näitä pelattiinkin monipuolisesti ympäri Suomen yhteensä 13 eri radalla ja paikkakunnalla.

Lue Lady Tourin kauden päätöstiedote Naisjaoston nettisivuilta. 

Suuri kiitos myös jokaiselle osallistujalle, toivottavasti nähdään frisbeegolfin merkeissä myös ensi vuonna!

Tunnelmia Lady Tourilta eri paikkakunnilta.