Ennakkokatsaus 38/2023: Parifrisbeegolfin SM-kilpailut Joensuussa ja Kontiolahdella, USWDGC Pohjois-Carolinassa

Viikolla 38/2023 ratkotaan kauden 2023 viimeisten frisbeegolfin SM-mitalien kohtalot, kun Joensuussa ja Kontiolahdella kisataan parifrisbeegolfin Suomen mestaruuksista. Pohjois-Carolinan Burlingtonissa puolestaan järjestetään naisten avoimet Yhdysvaltojen mestaruuskilpailut. Mukana Major-voitosta kamppailemassa nähdään neljä suomalaista.

Viikolla 38/2023 ratkotaan kauden 2023 viimeisten frisbeegolfin SM-mitalien kohtalot, kun Joensuussa ja Kontiolahdella kisataan parifrisbeegolfin Suomen mestaruuksista. Pohjois-Carolinan Burlingtonissa puolestaan järjestetään naisten avoimet Yhdysvaltojen mestaruuskilpailut. Mukana Major-voitosta kamppailemassa nähdään neljä suomalaista.

Parifrisbeegolfin SM-kilpailut Joensuussa ja Kontiolahdella 23.-24.9.

Parifrisbeegolfin SM-kilpailut järjestetään Joensuussa ja Kontiolahdella 23.-24.9.2023. Mestaruuksista kilpaillaan viidessä eri luokassa: avoin (MPO), naisten avoin (FPO), 40-vuotiaat (MP40 ja FP40) sekä junioreissa (MJ18).

Lue ennakkojuttu SM-kilpailuiden nettisivuilta.

Neljä suomalaisnaista metsästää voittoa USWDGC:ssä

USWDGC eli naisten avoimet Yhdysvaltojen mestaruuskilpailut kisataan Pohjois-Carolinan Burlingtonissa 21.-24. syyskuuta. Mukana Major-voitosta kamppailemassa nähdään suomalaisista Eveliina Salonen, Henna Blomroos, Heidi Laine ja Silva Saarinen.

Lue ennakkojuttu Disc Golf Team Finlanin nettisivuilta.