Ennakkokatsaus 36/2023: Prodigy Disc Pro Tour Heinolassa, SFL Masterstour huipentuu Tampereella

Viikolla 36 pelataan kotimaisella kärkikiertueella Heinolassa ja SFL Masterstourin päätösosakilpailussa Tampereella.

Prodigy Disc Pro Tour jatkuu Heinolassa

Frisbeegolfin kotimaisen kärkikiertueen Prodigy Disc Pro Tourin neljäs osakilpailu pelataan Heinolassa, Kippasuo DiscGolfParkissa 8.-10.9.2023.

Lue ennakkotiedote Prodigy Disc Pro Tourin nettisivuilta.

SFL Masterstour huipentuu Tampereella

SFL Masterstour huipentuu 9.-10.9.2023 Tampereella Tampereen frisbeegolfkeskuksen radalla. Mukaan kilpailuun on ilmoittautunut 67 pelaajaa. 

Kiertueen kokonaispistekilpailussa lasketaan tänä vuonna mukaan neljän osakilpailun pisteet, sillä osakilpailuja järjestetään yhteensä viisi kappaletta.

MP40-luokassa kokonaiskiertuetta johtaa Mika Laikko (Friba-Tikat) 7,3 pisteen erolla Joni Luumiin (FrisbeeGolfClub Hyrylä) nähden. Sekä Laikko että Luumi ovat ilmoittautuneet mukaan Tampereen osakilpailuun. FP40-luokassa Riitta Savolainen (Frisbeegolfseura Kouvolan Lentävät Lautaset) on jo varmistanut kiertuevoiton itselleen.

MP50-luokassa Jani Ketonen (Fribahullut) johtaa kokonaiskiertuetta kymmenen pisteen erolla Ari Penttalaan (Nummelan frisbeeseura) nähden. Kumpikin pelaaja on myös mukana Tampereella. FP50-luokassa tuore Euroopan mestari Kirsi Kaikkonen (Lohjan Liitokiekkoilijat) on jo varmistanut kiertuevoiton itselleen.

MP55-luokan tilanne kokonaiskiertueella on tasainen. Kärjessä on Frisbeegolfseura 7k:n Marko Rauha viiden pisteen erolla Jouni Leskiseen (Nummelan frisbeeseura) nähden. Kaksikosta Rauha nähdään Tampereella. MP60-luokassa Ville Kotamäki (Nummelan frisbeeseura) ja MP65-luokassa Markku Kuparinen (Nummelan frisbeeseura) ovat jo varmistaneet kiertuevoiton itselleen. Per-Erik Maukkonen (Loviisan Frisbeegolf) ja Jauri Haarla (Jämsän Frisbeegolf) jakavat kärkipaikan kokonaiskiertueen pisteissä MP70-luokassa ja mittelöivät voitosta Tampereella. 

Lisätietoja, ilmoittautuneet ja tulospalvelu.

Kiertueen kokonaistilanne.