Uusia opinnäytetöitä frisbeegolfiin liittyen

SFL päivittää säännöllisesti listaa lajiin liittyvistä opinnäytetöistä sekä liiton tarjoamista opinnäytetöiden aiheista.

Eri alojen opiskelijat tekevät vuosittain useita frisbeegolfiin liittyviä opinnäytetöitä. Suurin osa lajiin liittyvistä opinnäytteistä tehdään osana AMK-tutkintoa, mutta mukana on myös esimerkiksi pro gradu -töitä. 

Uusimmat frisbeegolfiin liittyvät opinnäytetyöt käsittelevät frisbeegolf-mobiilisovellukseen liittyvää liiketoiminnallista vaatimusmäärittelyä ja arkkitehtuuria, Suomen frisbeegolfliiton ja tourien järjestäjäkumppaneiden välistä yhteistyötä, liiketoimintasuunnitelmaa aloittavalle frisbeegolfvälinekaupalle, naistenvaatemallistoa frisbeegolfaajille, brändin tunnettuuden kasvattamista uuden lajin ympärillä sekä sosiaaliseen mediaan liittyviä ohjeita frisbeegolfyritykselle.

SFL ylläpitää listaa lajiin liittyvistä opinnäytetöistä ja tutkimuksista. Listaus sisältää tänä vuonna ja aiempina vuosina julkaistut tutkimukset. Löydät säännöllisesti päivitettävän listauksen täältä: Lajiin liittyvät tutkimukset ja opinnäytteet. Mahdolliset listalta puuttuvat työt pyydetään ilmoittamaan liiton järjestösihteerille (sihteeri@frisbeegolfliitto.fi).

Sivulla ilmoitetaan myös opinnäytetöiden aiheista, joita liitto tarjoaa eri alojen opiskelijoille. Tällä hetkellä liitto etsii tekijää verkkokurssille frisbeegolfaajien rasitusvammoista, frisbeegolfin lajianalyysille sekä selkokieliselle oppaalle frisbeegolfista.

Lajiin liittyviä tutkimuksia ja kirjallisuutta voi etsiä esimerkiksi Finna.fi -hakupalvelusta kirjoittamalla hakusanakenttään frisbeegolf.