Ennakkokatsaus 35/2023: MM-kilpailut Yhdysvalloissa, amatööriluokkien SM-kisat Espoossa

Viikolla 35/2023 pelataan frisbeegolfin maailmanmestaruuksista Yhdysvalloissa. Kotimaassa ratkotaan Suomen mestaruudet amatööriluokissa.

Frisbeegolfin MM-kilpailut 30.8.-3.9.

Frisbeegolfin MM-kilpailut ovat käynnissä Yhdysvalloissa, Vermontin Jeffersonvillessä. Mukaan kilpailuun on ilmoittautunut tukku Disc Golf Team Finlandin pelaajia. Yhteensä mukana on yksitoista suomalaisurheilijaa.

Lue ennakkotiedote Disc Golf Team Finlandin sivuilta.

Frisbeegolfin SM – Amatöörit

Järjestyksessään kuluvan vuoden kuudennet SM-kisat ovat vuorossa syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna, kun Espoossa Äijänpellon radalla kilpaillaan amatöörien SM-kisoissa 1.- 3. syyskuuta. Kilpailun järjestäjänä toimii Puskasoturit ry.

Lue ennakkotiedote frisbeegolfin SM-kilpailuiden sivuilta.