Tuloskooste 34/2023: Viisi EM-mitalia Suomeen, Prodigy Disc Pro Tour Kuopiossa ja Sieravuori Challenge Eurassa

EM-kisahuuma jatkui viikolla 34/2023, kun Unkarin Szarvasissa järjestettiin mastereiden EM-kilpailut 23.-26.8.2023. Prodigy Disc Pro Tourin kauden kolmas osakilpailu pelattiin Kuopiossa. PDGA Euro Tourin yhdeksäs osakilpailu Sieravuori Challenge pelattiin puolestaan Eurassa. MM-kilpailut käynnistyvät oheistapahtumien osalta Jeffersonvillessä, Vermontin osavaltiossa Yhdysvalloissa.

EM-kisahuuma jatkui viikolla 34/2023, kun Unkarin Szarvasissa järjestettiin mastereiden EM-kilpailut 23.-26.8.2023. Prodigy Disc Pro Tourin kauden kolmas osakilpailu pelattiin Kuopiossa. PDGA Euro Tourin yhdeksäs osakilpailu Sieravuori Challenge pelattiin puolestaan Eurassa. MM-kilpailut käynnistyvät oheistapahtumien osalta Jeffersonvillessä, Vermontin osavaltiossa Yhdysvalloissa.

Mastereista viisi EM-mitalia Suomeen

Unkarin Szarvasissa kilpailtiin frisbeegolfin mastersluokkien Euroopan mestaruuksista 23.-26.8.2023. Suomen joukkue nappasi kilpailuista yhteensä kaksi kultaa, kaksi hopeaa ja yhden pronssin.

Lue koontitiedote Disc Golf Team Finlandin nettisivuilta.

FP40-luokan kärkikolmikko, vas. lukien Katka Bodová, Hannele Määttä, Kaire Tekku.

Prodigy Disc Pro Tour jatkui Kuopiossa

Prodigy Disc Pro Tourin kauden kolmas osakilpailu pelattiin 25.-27.8.2023 Puijon frisbeegolfradalla Kuopiossa. Avoimessa luokassa voiton vei Kasperi Pakarinen (Deep in the Forest) ja naisten avoimessa Jenna Hirsimäki (FrisbeeGolfClub Hyrylä). 

Lue tulostiedote Prodigy Disc Pro Tourin nettisivuilta.

Prodigy Disc Pro Tourin kolmas osakilpailu kilpailtiin Kuopiossa Puijon frisbeegolfradalla. Kuva: SFL / Tuomas Pulliainen

Muita poimintoja

PDGA Euro Tourin yhdeksäs osakilpailu Sieravuori Challenge pelattiin Eurassa 25.-27.8. Avoimen luokan voitti Nestori Tuhkanen (Mikkelin Frisbeegolf) ja naisten avoimen Jenni Karppinen (Frisbeegolfseura FORE Turku). 

Frisbeegolfin MM-kilpailut Vermontissa, Yhdysvalloissa käynnistyivät oheiskilpailuiden merkeissä.

Lue koontitiedote Disc Golf Team Finlandin nettisivuilta.