Ennakkokatsaus 34/2023: Mastereiden EM-kisat Unkarissa, Euro tourin ja Pro tourin osakilpailut Suomessa

Tällä viikolla jännitetään Suomen maajoukkueen edesottamuksia mastereiden EM-kisoissa Unkarissa 23.-26.8. Seurattavaa riittää viikonlopulla myös Euro Tourin yhdeksännessä osakilpailussa Eurassa sekä kotimaisen kärkikiertueen Pro Tourin osakilpailussa Kuopiossa.

Viikolla 34 kilpaillaan mastereiden EM-kilpailuissa Unkarissa, Euro Tourin osakilpailussa Eurassa sekä Pro tourin osakilpailussa Kuopiossa.

Mastereiden EM-kilpailut Unkarissa

Suomalaisten edesottamuksia seurataan jälleen tällä viikolla mastereiden EM-kisojen käynnistyttyä tänään Unkarissa. EM-kisat järjestetään Unkarin Szarvasissa 23.-26.8. 

Lue ennakkotiedote DGTF:n nettisivuilta. 

Osallistujaluettelot ja tulokset löytyvät PDGA.com-sivustolta. Kilpailun tulospalvelua voi seurata PDGA live-sivulla.

Disc Golf Team Finlandin nettisivuille kirjoitetaan kilpailuista päivittäiset koosteet. Tunnelmia paikan päältä päivitetään myös DGTF:n somekanaviin Instagramissa ja Facebookissa.

ET#9 Sieravuori Challenge

Sieravuori Challenge pelataan 25.-27.8.2023 Eurassa. Kolmipäiväisessä turnauksessa pelataan yksi kierros päivässä väliaikalähdöin. Kilpailuratana toimii Sieravuori DiscGolfPark.

Mukaan Euro Tourin yhdeksänteen osakilpailuun ovat ilmoittautuneet Disc Golf Team Finlandin (DGTF) maajoukkuepelaajista Joona Heinänen, Mikael Häme sekä Jenni Karppinen. Karppinen sijoittui toiseksi PDGA Euro Tourin edellisessä, kahdeksannessa Alutaguse Openin osakilpailussa Virossa.

Sieravuori Challengen tuloksia voi seurata livenä Udisc Live -palvelussa. Palveluun päivittyvät myös pelaajien lähtöajat kullekin kierrokselle. Jälkilähetykset jokaiselta kierrokselta ovat nähtävillä kierrosta seuraavana päivänä MDG Median Youtube-kanavalla.

Prodigy Disc Pro tour jatkuu Kuopiossa

Kotimaisen frisbeegolfin kärkikiertueen Prodigy Disc Pro Tourin kolmas osakilpailu pelataan tulevana viikonloppuna Kuopiossa Puijo Disc Golfin radalla 25.-27.8. Kuopiossa kilpaillaan Sieravuori Challengen tapaan yksi kierros päivässä väliaikalähdöin.

DGTF-pelaajista mukana on Samuel Hänninen sekä Olivia Kindstedt. Kindstedt on pro tourin yhteispisteissä tällä hetkellä toisena Jenni Karppisen johtaessa pistetaulukkoa.

Ratingin mukaan avoimen luokan kovimmat nimet ovat Hännisen lisäksi Mikael Räsänen ja Kristian Kuoksa sekä naisten avoimessa luokassa Kindstedtin lisäksi Tinja Väisänen. Ulkomaalaisia nimiä ei Kuopion osakilpailussa juurikaan tulla näkemään.

Osakilpailun tulokset päivittyvät Disc Golf Metrixiin.