Näin seuraat frisbeegolfin SM-kilpailuiden loppuhuipennusta

Frisbeegolfin SM-kilpailut 2023 huipentuvat huomenna sunnuntaina 6.8.2023 Lahdessa. Sunnuntain ohjelmassa on jännittävä finaalikierros. Mestaruudet ratkotaan avoimessa ja naisten avoimessa luokassa.

Frisbeegolfin SM-kilpailut 2023 huipentuvat huomenna sunnuntaina 6.8.2023 Lahdessa. Sunnuntain ohjelmassa on jännittävä finaalikierros. Mestaruudet ratkotaan avoimessa ja naisten avoimessa luokassa. Ennen finaalikierrosta naisten avoimen luokan kilpailua johtaa Silva Saarinen (Riihimäen Frisbeegolf) ja avoimen luokan kisaa Niklas Anttila (Vuorelan Veikot).

Päivittäiset koontitiedotteet kilpailutapahtumista SM-kilpailuiden nettisivuilla.

Näin seuraat SM-kisojen finaalipäivää

Tapahtumaan on vapaa pääsy! Naisten avoimen luokan lähdöt ovat sunnuntaina klo 8.30-9.30 välillä ja avoimen luokan lähdöt klo 10.00-16.00 välillä käännetyssä tulosjärjestyksessä. Naisten avoimen luokan kärki päättää kierroksensa noin klo 12.30-13 välillä ja avoimen luokan kärki klo 19-19.30 välillä. 

Molempien luokkien finaalikierroksen lähetykset näytetään ilmaiseksi Yle Areenassa sekä koosteina Ylen SM-viikkojen tv-lähetyksissä. Naisten avoimen luokan finaalilähetys näytetään Yle Areenassa suorana klo 9.05 alkaen, ja koostelähetys TV2-kanavalla klo 15.45. Avoimen luokan finaalista suora lähetys näkyy Yle Areenassa klo 15.40 alkaen ja koostelähetys TV2-kanavalla klo 21.30. Lähetykset tuottaa Disc Golf Stream yhdessä Ylen tuotannon kanssa. 

Lisäksi kierroksista julkaistaan jälkituotannot Youtubeen. 

Kilpailun livetuloksia voi seurata Disc Golf Metrixissä ja Udisc Livessä.

Frisbeegolfin SM-kilpailuiden viralliset sosiaalisen median kanavat ovat Facebook ja Instagram.

Kuvia kilpailusta

Tapahtuma on osa monilajitapahtuma SM-viikkoa. Voit tutustua SM-viikon koko ohjelmaan ja lajikattaukseen täällä. SM-viikkoa voi myös seurata sosiaalisessa mediassa: FacebookissaYoutubessa sekä Instagramissa ja Twitterissä.