Varustekasseja myönnettiin toisessa haussa kolmelle seuralle

Varustekassihakemuksia saatiin yhteensä seitsemän.

SFL:n varustekassien toinen hakukierros päättyi 28.6. Hakemuksia saatiin seitsemältä seuralta. Varustekassia haettiin esimerkiksi lajiesittelyihin, kursseille, leireille, avoimiin harjoituksiin sekä tyhy-toimintaan. Monien tapahtumien ja treenien kohderyhmäksi mainittiin juniorit.

Hallitus kävi läpi kaikki hakemukset ja päätti myöntää varustekassin kolmelle SFL:n jäsenseuralle: West Coast Disc Golfers, Äki DG ja Sasta FG.

Hakemuksia arvioitiin suunnitelman kattavuuden perusteella sekä sen mukaan, miten hyvin suunnitelma tukee liiton vision toteutumista (esimerkiksi lapsi- ja nuorisotoiminta, seuratoiminta, yhdenvertaisuus). Hakemuksia käsiteltäessä huomioitiin myös se, onko varustekassia myönnetty seuralle aiemmin.

Varustekassit on tarkoitettu seuran jatkuvan toiminnan ja useampien projektien toteutukseen, eikä esimerkiksi yksittäisessä tapahtumassa eteenpäin jaettavaksi.

Varustekassien kokoamisesta ja toimituksesta vastaa kotimainen frisbeegolfkiekkojen valmistaja Clash Discs. Kokonaisuuteen sisältyy:

  • Kassi SFL:n logolla
  • 30 aloittelijaystävällistä Clash Discsin kiekkoa SFL:n logolla
  • 10 kartiota
  • 20 ympyrämerkkiä (ns. flat merkit)
  • 2 frisbeegolfopasta (Eskelisen Fribagolfopas ja Piirosen Ohjaajan opas)