PDGA – ajankohtaisia uutisia

PDGA:n vaalit jatkuvat heinäkuun loppuun.

PDGA Europe hakee toiminnanjohtajaa.

PDGA:n vaalit 1.-31.7.

PDGA:n vuosittain toistuvat vaalit pidetään 1.-31.7.2023. Vaaleissa valitaan jäseniä PDGA:n hallitukseen sekä PDGA Europen hallitukseen kolmivuotiselle kaudelle.

Kaikki PDGA:n jäsenet saavat ensimmäisen äänestysviikon aikana sähköisesti äänestysohjeet sekä sähköisen äänestyslipukkeen. Äänioikeuden edellytyksenä on, että PDGA:n jäsenyys on alkanut viimeistään 25.6. ja PDGA-profiiliin lisätty sähköpostiosoite on toimiva. 

Kuva: PDGA.

PDGA:n hallitus

Tänä vuonna hallitukseen on ehdolla yhteensä kuusi ehdokasta. Kaksi eniten ääniä saanutta ehdokasta valitaan hallitukseen.

PDGA:n hallitus on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka toimintaa ohjaavat PDGA:n säännöt ja ohjeistukset. Hallitus kokoontuu puolivuosittain ja etäkokouksia pidetään yhdessä PDGA:n henkilökunnan kanssa kuukausittain. Hallituksen vastuualueisiin kuuluu toiminnanjohtajan esimiehenä toimiminen, vuosibudjetointi, hallituksen jäsenehdokkaiden nimeäminen vaaleihin sekä PDGA:n jäsenten edustaminen lajin ja yhdistyksen tulevaisuutta edistettäessä.

Ehdokkaat vuonna 2023:

Geoff Hungerford #688
Adam Wright #6387
Tim Petrea #34756
Nate Heinold #49340
Luke Turnbull #63994
James Koizumi #126027

Lisätietoja ehdokkaista: Get to Know the 6 Candidates for the PDGA Global Board of Directors

PDGA Europen hallitus

Tänä vuonna PDGA Europen hallitukseen on ehdolla yhteensä neljä ehdokasta, joista yksi on Suomesta. Kolme eniten ääniä saanutta ehdokasta valitaan hallitukseen.

PDGA Europe on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on rekisteröity Suomessa ja jonka toimintaa ohjaavat PDGA Europen säännöt ja ohjeistukset. Yhdistyksen vastuulla on PDGA Europen työntekijöiden johtaminen, yhdistyksen budjetti, Euro Tourin johtaminen sekä linjausten, projektien ja ohjelmien hallinnointi ja toteuttaminen. Hallituksen jäsenet osallistuvat kuukausittain pidettäviin etäkokouksiin, vähintään kerran vuodessa pidettävään hallituksen kokoukseen sekä yhdistyksen vuosikokoukseen. 

Ehdokkaat vuonna 2023:

Christer Christiansson #4591
Robert Abel #28544
Leiv Aspén #65894
Riikka Salmen #85244

Lisätietoja ehdokkaista: Get to Know the 4 Candidates for the PDGA Europe Board of Directors

PDGA Europe hakee toiminnanjohtajaa

PDGA Europe hakee toiminnanjohtajaa 1. syyskuuta alkavaan tehtävään. Hakemuksia otetaan vastaan ainoastaan Suomessa asuvilta Suomen kansalaisilta. Työtä tehdään osittain etätyönä ja osittain PDGA Europen toimistosta käsin.

Lue lisää tehtävästä: Job Opening PDGAEUR Manager FINAL

Hakemus ja CV tulee toimittaa 31.7. mennessä osoitteeseen international@pdga.com .