Suomisport laajenee ja uudistuu valtakunnalliseksi Sporttihauksi sekä urheilun palvelujen verkkokaupaksi

Sporttihaku on yksi paikka, mistä harrastusta etsivän on helppo löytää urheilun koko tarjoama.

Teksti ylhäällä: Seuratoimija! valkoisella pohjalla. Alla Sporttihaku -toiminnon näkymästä kuvakaappaus,  välissä sinistä.

Suomisport.fi

 

Nyt jos koskaan on oikea aika tuoda seurasi Suomen suurimpaan ja laajimpaan urheilun palvelujen verkkokauppaan. Suomisportin tapahtumahaku laajenee ja uudistuu kesällä valtakunnalliseksi Sporttihauksi. Sporttihaku on yksi paikka, mistä harrastusta etsivän on helppo löytää urheilun koko tarjoama – silloin kun harrastuksia etsitään. Vihdoinkin urheilulla on oma lippu.fi, aivan kuten kulttuuritoimialalla on ollut jo vuosia.

Mistä Sporttihaussa on kyse?

Liikkujille ja potentiaalisille uusille harrastajille Suomisportissa on jo nyt tarjolla 1500 erilaista urheilun tapahtumaa. Uusi Sporttihaku tulee moninkertaistamaan tarjonnan määrän.

Seurat saavat palvelun käyttöön ilmaiseksi ja voivat sen avulla tehokkaasti markkinoida toimintaansa uusille harrastajille ja jäsenille. Sporttihaku ei ole ainoastaan urheiluseurojen harrastustarjonnan ilmoitustaulu vaan se toimii seuran palveluiden verkkokauppana – toiminta- ja ilmoittautumismaksut saa kerättyä monin eri tavoin ja nykyaikasilla maksutavoilla.

Syksyllä eetteriin kajahtaa: etsi ja löydä harrastus!

Syksyllä Olympiakomitea yhdessä koko urheiluyhteisön kanssa toteuttaa laajan harrastamista ja seuratoimintaa edistävän kampanjan. Ulko- ja digimainonnan sekä laajan viestinnän avulla tavoitamme miljoonia ja sytytämme harrastamisen kipinän suomalaisiin. Kampanja ohjaa suoraan Suomisportin Sporttihakuun löytämään myös sinun seurasi palvelut. Seurasi palvelut löytyvät valtakunnallisen ja alueellisen digitaalisen markkinoinnin ansiosta vain, jos seurasi tuo tapahtumansa tai ryhmänsä Suomisportin Sporttihakuun. Tätä tilaisuutta ei siis kannata jättää käyttämättä.

Kaikki seurat mukaan

Seurasi perustiedot ovat jo Suomisportissa, eikä Sporttihaun hyödyntäminen vaadi seuraltasi Suomisportin laajempaa käyttöä tai maksupalvelujen käyttöönottoa. Riittää, että seurasi luo yhden tapahtumamainoksen, joka ohjaa seuran omille nettisivuille. Tapahtuma voi olla myös kurssi, matalan kynnyksen kokeilutapahtuma, kokeilukerta tai muu tapahtuma. Sporttihaku kannattaa hyödyntää, vaikka seurassa olisi muita järjestelmiä käytössä tai hyödyntää palvelua laajasti ja kerätä samalla ilmoittautumiset ja maksut.

Lue lisää yksinkertaisesta Sporttihaun käyttöönotosta, erilaisista hyödyntämistavoista sekä tapahtuman luonnista tai ota yhteyttä Suomisport-asiantuntijaan – autamme seuroja käyttöönotossa.

Faktaa Suomisportista

  • Jo 300 000 organisoitua tapahtumaa
  • Miljoonaa kävijää vuosittain Suomisport-palvelussa
  • Yli 1 000 urheiluseuraa hyödyntää koko toimintansa pyörittämiseen!
  • 9 000 urheiluseuran etusivu ja perustiedot löytyvät Suomisportissa