Hallituksen kokousterveiset 5/2023

Hallituksen kokousterveiset julkaistaan aina hallituksen kokouksen jälkeen.

Uusi tapa viestiä hallituksen toiminnasta

SFL:n hallitus päätti helmikuisessa kokouksessaan, että hallituksen kokouksista julkaistaan jatkossa tiedote, jonka toivotaan tavoittavan erityisesti seura-aktiivit mutta myös muut liiton toiminnasta kiinnostuneet tahot. Hallituksen kokouksista tiedottamisella halutaan lisätä läpinäkyvyyttä ja avoimuutta hallituksen päätöksistä sekä liiton toiminnasta. 

Hallitustiedote julkaistaan aina hallituksen kokouksen jälkeen liiton uutiskanavissa. Kokouksessa läpikäytävät asiat käsitellään ja kirjataan pöytäkirjaan liiton visiosta nousevien teemojen alle. Teemat ovat: talous- ja henkilöstöasiat, lapsi- ja nuorisotoiminta ja kouluyhteistyö, seuratoiminta ja liiton tukitoimet, yhdenvertaisuus sekä huippu-urheilu ja media. Tekniikkaan liittyvät asiat on teemoitettu erikseen tekniikan alle.

Hallitus kokoontuu pääsääntöisesti, kesätaukoa lukuun ottamatta, jokaisen kuukauden viimeisenä torstaina etäyhteydellä. Päätöksiä tehdään kokousten lisäksi myös hallituksen ja työntekijöiden yhteisellä keskustelufoorumilla.

Terveiset kokouksesta 5/2023

Liiton hallitus kokoontui etäyhteydellä torstaina 25.5.2023.

Talous- ja henkilöstöasiat
Hallitus keskusteli liiton taloustilanteesta ja toiminnanjohtaja loi katsauksen henkilöstön meneillä oleviin projekteihin ja töihin. 
 
Lapsi- ja nuorisotoiminta, kouluyhteistyö
Todettiin, että OKM hylkäsi XAMKin kanssa yhteistyössä lähetetyn hankehakemuksen frisbeegolfratojen toiminnallisuuteen, ympäristöystävällisyyteen ja ylläpitoon liittyen. 
 
Seuratoiminta ja liiton tukitoimet
Leppävirran Virin jäsenseurahakemus hyväksyttiin. Todettiin, että SFL:n aluekouluttajien lista on täydentynyt Oulun alueen ja Pirkanmaan aluekouluttajilla.
 
Huippu-urheilu ja media
Todettiin, että sihteeri postittaa SM-kisojen muistopalkinnot SM-kisajärjestäjille liiton varastosta. Päätettiin, että liiton logon käyttö pidetään hygieenisena, eli logoa ei saa versioida esimerkiksi SM-kisojen apulogoissa. Kokouksessa keskusteltiin myös SM-mediaoikeuksista tulevina vuosina. 
 
Tekniikka
Todettiin liiton sivuston keksien hallintaan ja tietosuojaselosteen päivitykseen liittyvät tarpeet.
 
Muissa asioissa keskusteltiin muun muassa junioritoiminnasta ja lasten kilpailutoiminnasta.
 

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran torstaina 27.7.