Hallituksen kokousterveiset 4/2023

Hallituksen kokousterveiset julkaistaan aina hallituksen kokouksen jälkeen.

Uusi tapa viestiä hallituksen toiminnasta

SFL:n hallitus päätti helmikuisessa kokouksessaan, että hallituksen kokouksista julkaistaan jatkossa tiedote, jonka toivotaan tavoittavan erityisesti seura-aktiivit mutta myös muut liiton toiminnasta kiinnostuneet tahot. Hallituksen kokouksista tiedottamisella halutaan lisätä läpinäkyvyyttä ja avoimuutta hallituksen päätöksistä sekä liiton toiminnasta. 

Hallitustiedote julkaistaan aina hallituksen kokouksen jälkeen liiton uutiskanavissa. Kokouksessa läpikäytävät asiat käsitellään ja kirjataan pöytäkirjaan liiton visiosta nousevien teemojen alle. Teemat ovat: talous- ja henkilöstöasiat, lapsi- ja nuorisotoiminta ja kouluyhteistyö, seuratoiminta ja liiton tukitoimet, yhdenvertaisuus sekä huippu-urheilu ja media. Tekniikkaan liittyvät asiat on teemoitettu erikseen tekniikan alle.

Hallitus kokoontuu pääsääntöisesti, kesätaukoa lukuun ottamatta, jokaisen kuukauden viimeisenä torstaina etäyhteydellä. Päätöksiä tehdään kokousten lisäksi myös hallituksen ja työntekijöiden yhteisellä keskustelufoorumilla.

Terveiset kokouksesta 4/2023

Liiton hallitus kokoontui etäyhteydellä torstaina 27.4.2023.

Talous- ja henkilöstöasiat
Hallitus keskusteli liiton taloustilanteesta ja toiminnanjohtaja loi katsauksen henkilöstön meneillä oleviin projekteihin ja töihin. 
 
Lapsi- ja nuorisotoiminta, kouluyhteistyö
Todettiin, että Urheiluopisto Kisakeskuksen kanssa on suunnitteilla yhteistyötä liikunnan ammattitutkinnon merkeissä. 
 
Seuratoiminta ja liiton tukitoimet
Gymnastik och idrottsförening Jäntevän (Kimitoöns Disc golf) sekä Vihtijärven Uhkan jäsenseurahakemukset hyväksyttiin. Kokouksessa hyväksyttiin myös yhden seuran sekä aluevastaavan eroamispyynnöt. Todettiin, ettei OKM:ltä saatu erityisavustusta kilpailutoiminnan kehittämisen hankkeelle. 
 
Yhdenvertaisuus ja vastuullisuus
Todettiin, että liitto osallistuu Ylen koordinoimaan Miljoona roskapussia -kampanjaan. Maailman ympäristöpäivälle 5.6. liitto on suunnittelemassa teemaan liittyen omaa tempaustaan. 
 
Huippu-urheilu ja media
Hyväksyttiin Takaysin kilpailunjärjestäjälisenssi. Päätettiin myös, että juniori-ikäiset voivat pelata pro-statuksella joukkue-, pari- ja sekaparifrisbeegolfin SM-kilpailuissa. Todettiin, että SM-kilpailukäyttöön on tilattu beach flageja ja bannereita. 
 
Kokouksessa käytiin lisäksi läpi aiemmin foorumilla tehdyt päätökset.

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran torstaina 25.5.