Varustekasseja myönnettiin ensimmäisessä haussa yhdeksälle seuralle

Varustekassihakemuksia saatiin yhteensä 14.

SFL:n varustekassien ensimmäinen hakukierros päättyi 20.3. Hakemuksia saatiin 14 seuralta. Varustekassia haettiin esimerkiksi tapahtumiin, avoimiin harjoituksiin sekä tyhy-toimintaan. Monien tapahtumien ja treenien kohderyhmäksi mainittiin juniorit.

Hallitus kävi läpi kaikki hakemukset ja päätti myöntää varustekassin yhdeksälle SFL:n jäsenseuralle: Disc Golf Vikings, Frisbeegolf Club Laihia, Willimiehen Disc Golf, AX Disc Golf, Kangasalan Voitto ry Disc Golf, Kempeleen Frisbeeseura, Mustion Väyläkiiturit, Ähtärin Urheilijat ja APY ry. 

Hakemuksia arvioitiin suunnitelman kattavuuden perusteella sekä sen mukaan, miten hyvin suunnitelma tukee liiton vision toteutumista (esimerkiksi lapsi- ja nuorisotoiminta, seuratoiminta, yhdenvertaisuus). Hakemuksia käsiteltäessä huomioitiin myös se, onko varustekassia myönnetty seuralle aiemmin.

Varustekassit on tarkoitettu seuran jatkuvan toiminnan ja useampien projektien toteutukseen, eikä esimerkiksi yksittäisessä tapahtumassa eteenpäin jaettavaksi.

Varustekassien kokoamisesta ja toimituksesta vastaa kotimainen frisbeegolfkiekkojen valmistaja Clash Discs. Kokonaisuuteen sisältyy:

  • Kassi SFL:n logolla
  • 30 aloittelijaystävällistä Clash Discsin kiekkoa SFL:n logolla
  • 10 kartiota
  • 20 ympyrämerkkiä (ns. flat merkit)
  • 2 frisbeegolfopasta (Eskelisen Fribagolfopas ja Piirosen Ohjaajan opas)

Toisen varustekassihaun alkamisesta tiedotetaan erikseen.