Ohjaaja 1-kurssin kenttäpäivä Jyväskylässä 16.4.2023

SFL:n koulutuskalenteria on täydennetty Jyväskylän kenttäpäivällä 16.4.2023.

Uudistetun Ohjaaja 1 -koulutuksen lähipäivä järjestetään Jyväskylässä sunnuntaina 16.4.2023 klo 10-17. 

Lisätietoja Jyväskylän kenttäpäivästä sekä ilmoittautuminen löytyvät koulutuksen Suomisport-tapahtumasivulta. Ilmoittautumisaika päättyy su 9.4.2023 klo 23:59.

Kenttäpäivän kouluttajana toimii Jouni Kallio, jouni.kallio@frisbeegolfliitto.fi.

Myös Lappeenrannan kenttäpäivässä on tilaa

Koulutuskalenterissa on tällä hetkellä myös Lappeenrannan kenttäpäivä (la 15.4.2023). Ilmoittautuminen Suomisportissa on edelleen auki myös tähän tapahtumaan. Kenttäpäivät järjestetään, mikäli mukaan ilmoittautuu vähintään kuusi henkilöä.

Ohjaaja 1 -koulutuksen suorittaminen

Ohjaaja 1 -koulutukseen osallistuminen alkaa Frisbeegolfohjaajan verkkokurssin suorittamisella. Kurssi on kaikille avoin ja maksuton, ja sen voi suorittaa vaikka ei osallistuisikaan Ohjaaja 1 -koulutukseen. Verkkokurssin suorittaminen kestää noin 1,5 tuntia ja kurssista saa meriitin omalle Suomisport-tilille. 

Kurssilla käydään läpi ohjaamisen perusteita, frisbeegolfin ohjaamista sekä heittämisen ohjaamista. Kurssilla tutustutaan myös vastikään julkaistuun SFL:n junnufriba.fi -sivustoon, joka sisältää materiaalipankin frisbeegolfharjoitusten pitäjille. Kurssille on koottu ohjaamisen tueksi myös joitakin verkkosivuja ja tiedostoja. 

Kurssille kirjaudutaan omilla Suomisport-tunnuksilla tai kertakirjautumiskoodilla.

Löydät verkkokurssin täältä: Frisbeegolfliitto: Kirjaudu sivustoon (mmg.fi)

Kenttäpäivään osallistuminen

Kenttäpäivässä keskitytään erilaisten harjoitteiden ohjaamiseen. Tekniikkaharjoitteiden läpikäynti on kenttäosuudessa jätetty vähemmälle kuin aiemmassa koulutuksessa, sillä lasten ja nuorten ohjaamisessa olennaisempaa on erilaisten pelien ja harjoitteiden ohjaaminen. 

Kenttäpäivän osallistumisen edellytyksenä on, että Frisbeegolfohjaajan verkkokurssi on suoritettu.