Hyväntekeväisyysfrisbeegolfia syöpää sairastavien nuorten aikuisten tukemiseksi

Suomessa sairastuu syöpään vuosittain 700-800 nuorta aikuista. Nuori aikuisuus on elämänvaihe, jolloin itsenäistytään, opiskellaan ammattiin, lähdetään työelämään ja usein myös perustetaan perhe. Sairauden aikana ja sen jälkeen tarvitaan paljon tukea, joka vastaa näihin erityispiirteisiin ja auttaa myös sairastuneen läheisiä.

Sylva Ry, Natural Born Disc Golfer, Kippis ja Prodigy järjestävät yhteistyössä Fuck Cancer Disc Golf -hyväntekeväisyystapahtuman lauantaina 10.6.2023. ”Fuck Cancer” on kansainvälinen syöpään sairastuneiden nuorten aikuisten voimalause, joka kuvastaa tahtoa elää hyvää elämää syövän kanssa ja siitä huolimatta.

Hyväntekeväisyystapahtumaan voi osallistua kahdella eri radalla Heinolan Kippasuolla tai virtuaalisesti missä päin maailmaa tahansa. Tapahtumaan osallistuminen on kaikille avointa. Kyseessä ennen kaikkea hyväntuulinen ja rento tapahtuma, jossa ei tarvitse heittää hampaat irvessä. Tapahtuman tavoitteena onkin viettää aikaa frisbeegolfradalla ja tehdä yhdessä hyvää.

Kippasuolla järjestetään varsinaisten kierrosten lisäksi puttikilpailu, joka on avoin myös kaikille tapahtumaa paikan päälle seuraamaan tulleille.

Tapahtumaan voi ilmoittautua 13.3.2023 klo 19 alkaen Disc Golf Metrixin kautta.

Tapahtumaan ei ole osallistumismaksua, mutta minimilahjoitukseksi suositellaan 15 euroa.  Lahjoittamalla 30 euroa tai enemmän saa pelaajapaketin mukana tapahtuman nimikkokiekon.
Tapahtuman tuotoilla tuetaan Sylvan työtä syöpää sairastavien nuorten aikuisten hyväksi.

Lue koko tiedote Sylvan nettisivuilta.