Seuratiedote 2/2023

Seuratiedotteesta voit lukea tulossa olevista tapahtumista, kilpailurintamaan liittyvistä uutisista sekä muista ajankohtaisista asioista. Tiedotteen loppuun on koottu kaikki SFL:n uutiset, jotka on julkaistu edellisen seuratiedotteen jälkeen.

Ylimpänä mies takaa päin kuvattuna kun on heittänyt kiekon, alempanan tiedotteen sisällysluettelo

Lue tiedote täältä.

Seuratiedote toimitetaan Mailchimp-tiedotepalvelun kautta. Mailchimp-tiedotteen jakelulistalle liittymistä ei ole rajattu lukumäärällisesti, joten kaikki jäsenseuroja koskevia infoja sähköpostiinsa kaipailevat ja kaikki liiton toiminnasta kiinnostuneet henkilöt voivat liittyä mukaan jakelulistalle.

Uudet tilaajat voivat liittyä mukaan käyttämällä tiedotuslistan tilauslomaketta: http://eepurl.com/hfdJNv.

Edelliset seuratiedotteet löydät liiton sivuilta.