Unelmien liikuntapäivä tulee taas 10.5. – loistava mahdollisuus seuroille

 

Unelmien liikuntapäivää vietetään jälleen keskiviikkona 10.5. Unelmien liikuntapäivään voi osallistua kuka tahansa, miten tahansa, missä tahansa. Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen juhlapäivä – niin yksin kuin yhdessä.  

Unelmien liikuntapäivä on loistava mahdollisuus järjestää liikkumisen mahdollisuuksia esim. yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa kunnan liikuntapaikoilla tai lähiluonnossa, omalla työpaikalla tai oppilaitoksessa. Nyt on juuri oikea aika viestiä päivästä ja kannustaa omia sidosryhmiä suunnittelemaan pieniä ja isoja tapahtumia 10.5. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä!

Pohtikaa omia viestejänne ja tapahtumapäivän teemoja, ja hyödyntäkää esim. järjestönne tai kunnan tapahtumakalenteria, nettisivuja ja sosiaalisen median kanavia aktiviteeteista viestiessänne. 

Nostakaa esille teemoja, jotka ovat teille tärkeitä! Unelmien liikuntapäivänä voitte nostaa esiin juuri omaa toimintaanne koskettavia aiheita liikunnan saralta ja luoda niitä edistäviä liikkumisen mahdollisuuksia. 

Hyödynnä päivitettyjä #unelmienliikuntapäivä-somemateriaaleja ja liitä mukaan oma logosi!

Unelmien liikuntapäivän somemateriaalit ovat ladattavissa ja hyödynnettävissä materiaalipankista. Materiaalit ovat saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. 

Unelmien liikuntapäivän somemateriaalit mahdollistavat tänä vuonna myös oman logon liittämisen valmiiseen kuvapohjaan. Ohjeet logon liittämisen löytyvät somemateriaalien yhteydestä. 

Kerro tapahtumasta somessa tunnisteella #unelmienliikuntapäivä. Kunnat voivat hyödyntää #unelmienliikuntapäivä-tunnisteen rinnalla esim. #unelmienliikuntapäiväsalo #unelmienliikuntapäivätampere. Kuntakohtaisten tunnisteiden avulla on mahdollista kohdentaa ja etsiä lähialueen liikuntatarjontaa lähempänä tapahtumapäivää. 

Lataa Unelmien liikuntapäivän somemateriaalit käyttöösi tästä.

 

Unelmien liikuntapäivän somekanavat: Instagram|Facebook|Twitter​ #unelmienliikuntapäivä

www.unelmienliikuntapaiva.fi

Lisätiedot ja kyselyt: ulp(at)olympiakomitea.fi

 

Unelmien liikuntapäivä on vuosittain 10.5. järjestettävä kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop-up päivä. Päivän tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua. Unelmien liikuntapäivää koordinoi ja tapahtumasivustoa ylläpitää Suomen Olympiakomitea. Sitä ovat edistämässä lukuisat liikunta-, urheilu- ja terveysorganisaatiot sekä kunnat.

Lue Olympiakomitean koko tiedote täältä